Diagnosticare Gratuita

Oferim Diagnosticare Gratuita pentru toate tipurile dispozitive de stocare a datelor in maxim 24 de ore de la primirea echipamentului in service.

Diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore

Diagnosticam gratuit orice tip de HDD, STICK USB sau CARD in maxim 24 de ore din momentul in care este receptionat in service.

HDD-urile sunt diagnosticate fara a fi desfacute si fara a fi alterate sigiliile care asigura garantia hardului. Daca este totusi necesara desfacerea hardului pentru diagnosticare in CLEAN ROOM CLASS 100 atunci facem acest lucru doar cu acordul dumnevoastra.

In urma acestei diagnosticari putem sa incadram un HDD la unul dintre cele 4 tipuri de defecte : Logic, Electric, Firmware sau Mecanic. In functie de tipul de defect se poate stabili si durata procesului de recuperare a datelor, pretul de recuperare si scopul de recuperare pe care il propunem.

Toate aceste informatii vor fi transmise printr-un email pe care il veti primi in maxim 24 de ore de la intrarea echipamentului in service.

Daca sunteti de acord cu procedura de recuperare trebuie sa ne dati acordul pe mail si putem demara procedura de recuperare a datelor.

Daca NU sunteti de acord cu procedura de recuperare puteti ridica echipamentul din service fara nici un cost.

Diagnosticare in regim de urgenta in maxim o ora

Diagnosticarea in REGIM DE URGENTA se face in maxim o ora din momentul in care utilizatorul aduce echipamentul in service. Imediat ce hardul este inregistrat, este preluat de un tehnician iar rezultatul diagnosticarii este comunicat in cel mai scurt timp posibil.

Procedura de diagnosticare este aceeasi ca si in cazul diagnosticarii gratuite, difera doar prioritatea cu care se aloca timpul necesar diagnosticarii.

La finalul diagnosticarii comunicarea se face pe email iar daca clientul asteapta la receptie se poate comunica rezultatul si personal de catre tehnicianul care a facut diagnosticarea.

Pretul aferent diagnosticarii in regim de urgenta este de 10 EUR + TVA.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Tarifele practicate pentru recuperarea datelor

Tarifele practicate pentru o operatiune de recuperare a datelor pot varia in functie de urmatoarele caracteristici :

 • tipul defectiunii (defect electric, firmware, mecanic, logic)
 • numarul de ore alocat pentru recuperarea datelor de pe harddisk
 • nivelul de expertiza tehnica al tehnicienilor care vor lucra la caz
 • echipamentele hardware si software-ul folosite in procesul de recuperare
 • componentele (spare) consumate in procesul de recuperare a datelor
 • cantitatea de date (GB) ce trebuie recuperata de pe harddisc
 • caracterul standard sau de urgenta al procedurii de recuperare

Durata procesului de recuperare a datelor

Ne propunem sa castigam increderea clientului printr-un diagnostic corect 100% , un cost de recuperare cat mai scazut si un timp minim de recuperare a datelor de pe hdd. In functie de tipul defectiunii, timpul de recuperare poate varia dupa cum urmeaza:

 • DEFECT LOGIC 1-2 zile lucratoare
 • DEFECT ELECTRIC 4-5 zile lucratoare
 • DEFECT FIRMWARE 4-5 zile lucratoare
 • DEFECT MECANIC 5-10 zile lucratoare

Daca aveti un HDD si vreti sa-l diagnosticati ne puteti contacta pe numarul de mai jos sau ne puteti trimte cazul completand formularul aici

BIT Data Recovery White

Social Links