Recuperare date SUCEAVA

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul Suceava.

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

Bit Data Recovery ofera servicii de recuperare date de pe hard diskuri, stickuri sau carduri defecte, indiferent de modelul sau producatorul dipozitivului.

Diagnosticarea este gratuita atat pentru persone fizice cat si juridice.

Daca va aflati in situatia in care nu mai puteti accesa datele, iar acestea sunt importante, ne puteti trimite hard disk-ul in service pentru o diagnosticare.

In serviceul Bit Data Recovery diagnosticarea pentru toate echipamentele de stocare: hard disk, stick, card, SSD este gratuita si are o durata de maxim 24 de ore

De asemenea persoanele care nu au timpul de partea lor si doresc un rapuns rapid, pot alege diagnosticarea in regim de urgenta, cu o durata de 30-40 de minute.

In functie de tipul defectului cu care dispozitivul a fost diagnosticat se vor folosii echipamente si softuri specializate care pot face recuperarea datelor posibila in conditii sigure.

Recuperare  date  SUCEAVA

Galerie Foto BIT Data Recovery

Recuperare de date hard disk

Exista situatii in care hard disk-ul poate scoate anumite sunete neobijnuite, iar datele nu mai pot fii accesate. In acest caz intreruperarea alimentarii si prezentarea cu hard disk-ul la o firma de spacialitate este cea mai buna solutie.

Hard disk-ul poate suferii trei tipuri de defecte: logic, electric / firmware sau mecanic. In cazul in care hdd-ul nu mai este recunoscut, nu mai porneste sau se aude un zgomot care in mod normal nu ar trebui sa se auda, este indicat sa deconectati sursa de alimentare si sa va prezentati intr-un service specializat.

Daca ai orice intrebare ne poti contacta folosind numarul de mai jos sau ne poti trimite direct HDD-ul in service folosind optiunea Trimite un caz.

BIT Data Recovery White

Social Links