Recuperare date Focsani

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul Focsani.

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

Oferim servicii profesionale de recuperare date hard disk, stick, card, RAID, SSD pentru orasul Focsani. Service-ul nostru detine solutii de recuperare a datelor indiferent de modelul sau producatorul echipamentului de stocare.

Recuperare date hard disk

Un hard disk poate fi incadrat la: defect logic, defect electric/firmware sau defect mecanic. In functie de tipul de defect, timpul de recuperare a datelor poate varia intre 1-10 zile lucratoare. In cazul in care aveti nevoie de date intr-o perioada scurta de timp puteti opta pentru serviciul de recuperare a datelor in regim de urgenta

Recuperam date de pe urmatoarele modele de hard diskuri: Wester Digital, Seagate, Toshiba, Hitachi, Fujitsu, Maxtor, Samsung.

Recuperare date Focsani

Galerie Foto BIT Data Recovery

Recuperare date stick Focsani

Bit Data Recovery ofera servicii de recuperare de date profesionale pentru toate tipurile de memorii USB: Kingston, Corsair, Adata, KingMax, PQI, SONY, Sandisk, Lexar, PNY, Verbatim, Transcend, Panasonic, Traxdata, Prestigio, Hama, Imation, Silicon Power, My Flash, Philiphs , Take MS , OEM sau NONAME.

Un stick USB poate suferii doua tipuri de defecte:

Defect Logic: in general stick-ul USB este incadrat la acest tip de defect atunci cand acesta este identificat de sistemul de operare, dar datele din diferite motive nu mai pot fi accesate. Am recuperat, de asemenea, date de pe stick-uri USB care au fost accidental formatate sau sterse date.

Defect Fizic: un stick usb poate fi diagnosticat cu un defect fizic atunci cand una sau mai multe componente sunt defecte. In general acesta nu mai este detectat de nici un alt dispozitiv (pc, laptop).
In cazul in care nu mai puteti accesa datele de pe stickul USB ne puteti contacta pentru o diagnosticare.

Daca ai orice intrebare ne poti contacta folosind numarul de mai jos sau ne poti trimite direct HDD-ul in service folosind optiunea Trimite un caz.

BIT Data Recovery White

Social Links