Recuperare date PLOIESTI

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul Ploiesti

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

Persoanele din PLOIESTI care intampina dificultati in accesarea datelor de pe hard disk, stick, card, RAID, SSD, NAS pot beneficia de serviciile profesionale Bit Data Recovery. Ne puteti trimite dispozitivul in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA prin curierat sau il puteti preda personal la sediul nostru.

Bit Data Recovery ofera diagnosticare gratuita atat hard disk-urilor interne cat si celor externe indiferent de marca sau capacitatea acestora. In urma acestei diagnosticari hard disk-ul poate fi incadrat la un defect de natura logica, electrica, firmware sau mecanica.

Defect Logic: stergerea accidentala a datelor;formatarea partitiei necorespunzatoare; virusare /coruperea sistemului de operare etc. In acest caz tehnicienii vor folosii softuri specializate de recuperare a datelor, iar durata procesului este in medie de 1-4 zile lucratoare.

Defect Electric: fluctuatii de tensiune, deterioarea placii electrice a hard disk-ului etc. In acest caz tehnicienii Bit Data Recovery vor incepe procedurile corespunzatoare de recuperare a datelor de pe hard disk-uri diagnosticate cu defect electric. Durata procesului poate varia de la 4 - 5 zile lucratoare.

Recuperare date PLOIESTI

Galerie Foto BIT Data Recovery

Defect Firmware: zona de FIRMWARE permite accesarea datelor de pe hard disk. Aceasta zona se afla pe suprafata platanelor si nu pe placa electrica. A nu se confunda cu defectul electric. Durata procesului de recuperare a datelor poate varia intre 4 pana la 6 zile lucratoare, in functie de complexitatea cazului.

  • hard disk-ul scoate sunete neobisnuite: clicket, de metal zgariat
  • hard disk-ul nu mai este vazut in BIOS
  • hard disk-ul nu mai poate fi accesat de sistemul de operare
  • hard disk-ul a fost lovit sau a suferit un alt soc fizic

Defectul mecanic este cel mai complicat defect suferit de un hard disk. In acest caz anumite echipamete sunt obligatorii pentru o recuperare reusita: CLEAN ROOM CLASS 100. Orice incercare de recuperare a datelor in centre nespecializate de recuperare poate duce la pierderea totala a datelor. Daca datele sunt intr-adevar importante apelati numai la centre de specialitate. Durata procesului in aceasta situatie este de 5 - 10 zile lucratoare. In anumite cazuri, in care gradul de dificultate este si mai mare acest termen se poate prelungi.

Service-ul Bit Data Recovery cu o experienta in rezolvarea a sute de cazuri diagnosticate cu defect mecanic, ofera toate conditiile necesare pentru ca recuperarea datelor sa fie posibila.

BIT Data Recovery White

Social Links