Recuperare date PITESTI

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul Pitesti.

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

Uneori, pierderea de date se intampla in ciuda eforturilor tale de a preveni acest lucru. In cazul in care hard disk-ul contine date vitale, documente, fisiere CAD, MP3-uri, clipuri video, imagini sau informatii critice, indicat ar fi sa nu va asumati riscuri inutile apleland la diferite firme. Bit Data Recovery va ofera servicii de recuperare date profesionale si DIAGNOSTIC GRATUIT.

De-a lungul anilor, am vazut hard disk-uri, stick-uri sau card-uri avariate grav si am auzit povesti destul de diversificate despre cum au ajuns in acest fel. Scapat, lovit, trantit, ars etc. Oferim servicii de recuperare date pentru persoanele sau firmele care se afla in astfel de situatii tensionante.

Desfacerea hard disk-ului se face numai in Clean Room Class 100 - mediu steril unde cantitatea particulelor de praf este mentinuta la un anumit nivel, echipamente de care serviceul nostru dispune. Va asteptam in service.

Recuperare date PITESTI

Galerie Foto BIT Data Recovery

Procedura BIT DATA RECOVERY

Trimite prin curier hard disk-ul, stick-ul, card-ul. Asigurati-va ca coletul este impachetat corespunzator, folositi formularul de mai sus.

2.Procesul de diagnosticare: Diagnosticarea in service-ul Bit Data Recovery este gratuita si dureaza maxim 24 de ore. Ulterior unul din tehnicieni va va da toate informatiile neceasare privind costul, durata de recuperare a datelor etc. In cazul in care sunteti de acord se continua cu procesul de recuperare a datelor

3.Procesul de recuperare a datelor: In functie de tipul defectului precum si de gravitatea cazului, acesta poate tine de la 1 la 10 zile lucratoare.

4.Livrarea datelor: Livrarea datelor se face de obicei pe un suport de stocare adus de d-voastra (hdd, hdd extern, stick...)

In cazul in care intampinati probleme in accesarea datelor de pe hard disk, ati sters din gresala datele sau ati formatat din greseala partitia cu date, Bit Data Recovery va ofera solutii de recuperare. Nu ezitati sa ne contactati pentru o diagnosticare gratuita.

BIT Data Recovery White

Social Links