Informatii Companie

Informatii despre BIT Consulting si departamentul de recuperare a datelor de pe HDD-uri defecte BIT Data Recovery.

Despre BIT Data Recovery

BIT Data Recovery este departamentul de recuperare date din cadrul companiei BIT Consulting. Acest departament a fost infiintat in 2007 pentru a asigura servicii profesionale de recuperare a datelor de pe orice tip de hard ATA, SATA, SCSI, STICK USB, CARD SD, RAID 0, 5, 6, 10.

Datorita investitiilor efectuate in echipamente si in specializarea tehncienilor, BIT Data Recovery a devenit compania numarul 1 in ROMANIA in domeniul recuperarilor de date.

BIT Data Recovery are ceea mai buna echipa de tehniceni din ROMANIA. De unde stim asta? Avem sute de cazuri care au fost diagnosticate ca fiind nerecuperabile de celelalte firme de pe piata, iar tehnicienii nostri le-au recuperat partial sau total.

Ne propunem sa mentinem acelasi standard ridicat in domeniul recuperarii datelor si sa oferim in permanenta cele mai bune solutii de recuperare date din ROMANIA.

Despre BIT Consulting

BIT Consulting a fost infiintata in 2005 avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii si consultanta IT&C pentru companii.

Echipa BitConsulting are competentele necesare pentru a gestiona orice aspect al domeniului IT&C: bugete de tehnologizare IT&C, infrastructura de retea, achizitii hardware, instalare de echipamente, asistenta tehnica, helpdesk, identitate vizuala, web design, SEO, web hosting, aplicatii software, cursuri de specializare, furnizare de servicii de voce si internet.

Parteneriatele nostre cu furnizori cheie din industria IT&C (MICROSOFT, INTEL, HP, DELL, IBM, LENOVO ...) garanteaza faptul ca putem oferii cele mai avantajoase solutii in vederea achizitiilor de echipamente hardware sau aplicatii software.

Indiferent de domeniul de activitate, de necesitatile IT&C sau de marimea unei companii, BitConsulting isi propune sa aduca un plus de valoare prin solutiile si serviciile oferite.

Galerie Foto BIT Data Recovery

BIT Data Recovery White

Social Links