Recuperare fisiere sterse

Servicii profesionale de recuperare a fisierelor de pe HDD, CARD, STICK USB, SSD, RAID sau orice alt tip de dispozitiv de stocare a datelor.

Recupereaza-ti fisierele apeland la profesionisti

Cea mai intalnita eroare umana care duce la pierderea datelor este stergerea accidentala a unor fisiere sau foldere. Daca vi s-a intamplat acest lucru tehnicienii nostri va pot ajuta sa recuperati datele. Avem solutii de recuperare a fisierelor in peste 85% din cazuri.

Trebuie doar sa ne aduceti hardul, stick-ul, laptop-ul sau calculatorul in service pentru o diagnosticare gratuita, in urma acestei diagnosticari va vom putea spune daca fisierele pot sau nu pot fi recuperate si care este costul aferent procesului de recuperare.

De ce sa apelezi la un specialist?

In spatele unui soft simplu cu NEXT, NEXT, NEXT... se pot ascunde anumite greseli de utilizare care fac ulterior imposibila recuperarea datelor.

Din experienta noastra am intalnit nenumarate cazuri in care utilizatori au descarcat softuri de pe internet si au incercat sa recupereze singuri datele si au facut suprascriere. In timp ce recuperau datele cu soft-ul de fapt isi pierdeau datele cu adevarat prin suprascriere. Dupa ce au incercat toate softurile posibe si au suprascris hardul de cateva ori s-au gandit sa apeleze la specilisti, au venit la noi dar din pacate noi doar am constatat ca nu mai putem face nimic.

Cel mai rau lucru care vi se poate intampla daca ati sters anumite fisiere este sa faceti SUPRASCRIERE. Pe intelesul tuturor daca ati sters 100GB de date si apoi ati pus pe acelasi hard alti 100GB sunt toate sansele sa nu mai puteti recupera primii 100GB.

Daca ati sters 100GB de date si apoi va dati seama si va opriti fara sa mai faceti nimic pe acel HDD sunt sanse de peste 99% ca datele sa poata fi recuperate, trebuie doar ca procedura sa fie efectuata de un specialist.

Ne poti consulta gratuit folosind numarul de telefon de mai jos sau formularul.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Evaluarea corecta a cazurilor

De multe ori suntem sunati si intrebati daca putem recupera datele de pe un hard be baza unor explicatii sumare la telefon, nu este corect din punct de vedere tehnic sa ne pronuntam la telefon daca datele pot fi sau nu recuperate fara sa analizezi hardul respectiv.

Este foarte important sa diagnosticam un caz inainte sa facem o afirmatie, nimeni nu va poate garanta 100% ca fisierele pot fi recuperate, dar va putem garanta ca la noi veti avea cele mai mari sanse de recuperare a fisierelor din Romania.

BIT Data Recovery ofera solutii de recuperare a fisierelor in urmatoare cazuri:

 • hardul scoate sunete atipice ( clinchet sau zgariere)
 • hardul nu este recunoscut de catre calculator si nu este vazut nici in bios
 • stergere accidentala a fisierelor , directoarelor sau partitiilor
 • formatarea accidentala a unor partitii sau reinstalarea peste partitia cu fisiere
 • infectarea cu virusi care corup windows-ul sau partitiile
 • virusi fac ca hardul sa para ca fiind o partitie nealocata

In toate cazurile de mai sus exista solutii diferite de recuperare a datelor, in functie de tipul problemei tehnicienii nostri vor aplica cea mai buna metoda pentru recuperarea fisierelor pierdute.

Cum poti preveni pierderea permanenta a fisierelor

...

Hardul scoate sunete ciudate

 • nu incercati sa folositi softuri sau utilitare pentru recuperarea datelor, aceste sunete de obicei indica defectiunea capetelor de citire
 • functionarea harddiscului in aceste conditii poate conduce la pierderea permanenta a datelor
 • inchideti calculatorul pentru a preveni distrugerea platanelor si a datelor existente
 • nu incercati sa restartati calculatorul
 • trimiteti harddsicul catre un service specializat in recuperarea datelor

In acest caz este foarte important sa stiti ca numai un service specializat va poate recupera fisierele, nu orice firma de IT are laborator si specializare pentru o astfel de problema. BIT Data Recovery are un laborator modern in care poate recupera fisierele la un inalt standard de calitate si siguranta.

...

Formatare accidentala, stergerea de fisiere sau directoare

 • nu adaugati alte date(fisiere) pe harddisc daca a avut loc o stergere sau o formatare accidentala
 • nu creati fisiere noi cu acelasi nume ca al fisierelor sterse accidental
 • nu incercati sa reinstalati windows in urma unei formatari
 • nu browsati pagini web si aceste operatiuni fac suprascriere de date

Este esential in astfel de situatii sa nu faceti suprascriere. Este posibil sa va recuperati fisierul sau folderul cu una din urmatoarele posibilitati :

 • cu ajutorul unui IT cu experienta in astfel da cazuri
 • cu un program de recuperare fisiere pe care il achizitionati cu licenta de la producator
 • trimiteti hardul in service-ul BIT Data Recovery

Sfaturi utile

Daca o partitie a fost formatata si vreti sa recuperati datele este foarte important sa nu se suprascrie nimic, daca se suprascriu date este posibil sa se altereze zona de indexare initiala si fisierele sa nu mai pota fi recuperate decat RAW adica pe tipuri de extensii.

Daca ai probleme cu un fisier pe care nu il mai gasesti este indicat sa nu mai pui alte date pe hard. Trebuie incercata recuperarea fisierului cu un soft de recuperare pe care il poti achizitiona de pe internet sau poti veni in service-ul nostru pentru o diagnosticare gratuita.

Daca un folder este sters intentionat si apoi ati constatat ca il vreti inapoi este indicat sa nu mai faceti nimic pe laptop sau pe calculator si sa veniti in service. Folderul poate fi recuperat daca nu s-au suprascris alte date in zone aferente fisierelor.

Intrebari de la utilizatori

Am formatat hardul, pot recupera datele, vreau sa recuperez fisiere word!

R: In astfel de situatii datele pot fi recuperate in structura daca v-ati oprit dupa formatarea hardului, daca dupa formatare ati pus pe hard alte fisiere sunt sanse mari ca datele sa nu mai poata fi recuperate in totalitate.

Am un fisier doc care nu se mai deschide se mai poate recupera?

R: Din pacate daca un fisiere nu se mai deschide inseamna ca deja este corupt deci nu putem scoate un fisier bun dintr-un fisier defect.

Am reinstalat windows-ul si apoi mi-am dat seama ca nu mi-a copiat pozele de din My Pictures?

R: prin reinstalarea de WINDOWS in mod sigur s-a facut suprascriere, in astfel de situatii totul de pinde de pozitia pozelor de HDD, daca se aflau in zona de inceput a apartitiei in mod sigur ati pierdut o parte din poze, daca se aflau spre sfarsitul partitiei e posibil sa poata fi reucuperate intr-un procent foarte mare.

Daca vreti sa recuperati anumite fisiere contactati-ne sau trimite-ti cazul in service.

BIT Data Recovery White

Social Links