Recuperare date GALATI

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul Galati.

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

BIT DATA RECOVERY este compania cu cea mai mare rata de succes din tara in recuperari de date de pe medii de stocare defecte. Acest lucru il demonstreaza numarul mare de cazuri rezolvate si recunostinta clientilor care ne-au calcat pragul.

Avand in vedere ca in Galati nu exista servicii profesionale de recuperare date in service la noi ajung in mod constant harduri defecte din Galati prin curier. Serviciile de recuperare date Galati se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice. Pana in prezent am rezolvat cu succes multe cazuri primite din Galati de la intitutii de stat, scoli, gradinite, banci, companii din domeniul farmaceutic, alte companii, persoane fizice.

Laboratorul BIT DATA RECOVERY se afla in Bucuresti, iar modalitatea de a trimite un hard din Galati este simpla si se face prin intermediul formularului de expediere de mai jos.

Recuperare date GALATI

Galerie Foto BIT Data Recovery

Sfaturi utile

Daca hard disk-ul face zgomote ciudate (click,click), opriti imediat alimentarea acestuia si nu mai reporniti. Tot ceea ce faceti poate poate face mai mult rau decat bine.

Daca va aflati in situatia in care nu mai puteti accesa datele, pozele, baza de date, iar acestea sunt cruciale asigurati-va ca firma la care vreti sa trimiteti hard disk-ul este una de specialitate si detine echipamente care fac recuperarea datelor posibila in conditii de siguranta. De asemenea asigurati-va ca aceasta ofera confidentialitatea datelor recuperate.

BIT Data Recovery White

Social Links