Recuperare date ORADEA

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul Oradea.

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

Daca sunteti din Oradea si sunteti in cautarea unei firme de recuperare date, BIT DATA RECOVERY va sta la dispozitie cu servicii profesionale de recuperare date in toata tara. Pana in prezent, BIT DATA RECOVERY a ajutat mii de clienti din tara sa-si recupereze date valoroase de pe hard-uri, raid-uri, stick-uri sau card-uri defecte.

Serviciul de recuperare date Oradea se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice care nu-si mai pot accesa datele din cauza ca hardul sau mediul de stocare pe care se aflau datele s-a defectat. Avand in vedere ca in Oradea nu exista un service specializat de recuperare de date, Bit Data Recovery primeste in mod contant cazuri din Oradea.

Ambalati hardul corespunzator si il trimiteti la noi prin Curier spre Diagnosticare. Absolut orice hard primit din Oradea beneficiaza de o DIAGNOSTICARE GRATUITA. Pentru mai multe detalii puteti apela unul dintre consultantii nostri la numarul de telefon de mai jos.

Recuperare date ORADEA

Galerie Foto BIT Data Recovery

Procedura BIT DATA RECOVERY

Daca sunteti din Oradea si doriti sa beneficiati de serviciile noastre de recuperare date, procedura este simpla si este urmatoarea:

1.Ambalati hardul binne si il trimiteti prin curier folosind formularul de mai sus
2.Odata hardul ajuns incepe analiza acestuia, aceasta este gratuita;
3.In maxim 24 de ore o sa primiti un raspuns cu rezultatul analizei; Analiza cuprinde: detalii despre defectiunea hardului, pretul exact, durata de recuperare
4.Daca sunteti de acord cu pretul, incepe procedura de recuperare a datelor;
5.Daca nu sunteti de acord cu pretul, va returnam hardul fara nici un cost;(costul transportului este suportat de d-voastra)
6.Dupa recuperare, livrarea datelor se va face pe un alt suport de stocare furnizat d


BIT Data Recovery White

Social Links