Date de contacte Termeni si conditii de utilizare a site-ului recuperaridate.ro

Trimite hardul prin curier pentru a-ti recupera datele.

1. Informatii despre site

Site-ul web www.recuperaridate.ro este proprietatea firmei SC BIT CONSULTING PRO SRL, cu sediul in Str. Malcoci, Nr. 21, Bl. 40, Sc. 6, Ap. 70, Sector 5, 051923 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7215/2005, CIF RO17497274.

Adrese de contact: Str. Balciului, Nr. 7, Sector 2, 021501 Bucuresti
Tel: +40-21.326.44.70 FAX: +40-21.252.44.78

2. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatii necesare despre recuperarea datelor de pe medii de stocare avariate.
Prin intermediul formularului de contact, utilizatorii sitului pot solicita informatii suplimentare cu privire la recuperari date de pe HARD ( 2.5", 3.5",1.8"), STICK USB, CARD(SD, XD, Memory Duo, MMC), CD, DVD, RAID (0,1,5,6). SC BIT CONSULTING PRO SRL isi rezerva dreptul de a raspunde sau nu acestor solicitari.

3. Proprietatea Intelectuala

3.1 Continutul paginilor site-ului web www.recuperaridate.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC BIT CONSULTING PRO SRL. Toate materialele (incluzand toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al SC BIT CONSULTING PRO SRL

3.2. Este interzisa orice utilizare a continutului, imaginilor, design-ului www.recuperaridate.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@bitconsulting.ro. In caz contrar, se pedepseste conform legii.

4. Modificări

SC BIT CONSULTING PRO SRL îşi rezervă dreptul discreţionar de a suspenda, schimba, modifica, adăuga sau elimina oricând informaţii de pe site. SC BIT CONSULTING PRO SRL îşi rezervã dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura acestui website fără a anunţa în prealabil acest lucru.

5. Legi si Jurisdictie

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

6. Regulamentul general privind protectia datelor al UE 2016/679

BIT Consulting ofera protectia datelor personale tuturor clientilor - PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE - conform cu Regulamentul general privind protectia datelor al UE 2016/679

Galerie Foto BIT Data Recovery

BIT Data Recovery White

Social Links