Testimoniale clienti

Parerea clientilor nostri este importanta pentru noi

Testimoniale Persoane Juridice

...

In cadrul departamentului nostru IT am primit un hard care scotea zgomote neobisnuite. L-am dus la o firma unde a fost diagnosticat ca avand capetele de citire defecte si ne-a fost returnat deoarece nu aveau cum sa recupereze datele in astfel de situatii. In acel moment am apelat prima data la serviciile BIT Consulting si am fost multumiti de rezultate deoarece datele ne-au fost recuperate integral si timpul de raspuns favorabil . In momentul de fata suntem la a 3-a recuperare mecanica efectuata de acesta companie cu rezultate pozitive. Bit Consulting este o firma care trateaza clientii cu seriozitate si profesionalism , recomandam cu placere serviciile acestei companii .

Alcatel-Lucent - Tiberiu Dinescu - IT Support
...

Am apelat la BIT Data Recovery de mai multe ori pentru recuperarea datelor de pe harduri cu diferite defecte. In unele cazuri datele au fost recuperate integral, iar in altele nu s-a putut recupera nimic Unul din cazurile nerecuperate l-am trimis ulterior la KROLL ONTRACK GERMANY si am primit acelasi rezultat. Acest lucru ne-a confirmat faptul ca serviciile oferite de BIT Data Recovery sunt la nivelul de care avem nevoie.

Lafarge Romania - Sorin Tone - IT Manager
...

Acum 10 ani, dupa ore intregi de munca asidua, folosind diverse softuri mai mult sau mai putin profesionale, recuperarea informatiei era un miracol cateodata, iar rezultatul era obtinerea de informatii partiale si de multe ori nerelevante sau nici o informatie in cazuri de defecte fizice. De cand am inceput colaborarea cu BIT Consulting, acum aproximativ 7 ani, stiu ca pot oricand apela la o echipa de profesionisti, un “laborator de recuperat date” in cel mai adevarat sens al expresiei.

Am avut in decursul timpului situatii critice, medii de stocare cu informatii importante corupte, in care echipa Bit Consulting a recuperat datele in majoritatea cazurilor integral sau aproape integral in cazuri de defecte fizice. Sunt admirabile si un exemplu de urmat in mediul de business din Romania, excelenta procesului de comunicare cu beneficiarul, cotarea serviciilor, returnarea datelor, integritatea echipei, viteza de reactie, seriozitatea, intr-un cuvant profesionalismul cu care BIT Consulting isi trateaza clientii. Succes in continuare!

SCANDIA FOOD - Rares Popescu - Director Planificare Strategica si IT
...

Am apelat la serviciile firmei BIT Consulting pentru recuperarea datelor de pe un Hard-Disk de 1.8”, putin atipic pentru interfetele populare folosite in majoritatea calculatoarelor. Ne-am adresat lor datorita recomandarilor venite de la diferiti prieteni care deja apelasera la ei pentru probleme similare. Am trimis Hard-diskul in service cu increderea ca vom avea un diagnostic clar asupra defectiunii si totodata ca se vor putea recupera date de pe el. Fiecare pas care a urmat (diagnosticare, reparatia HDD-ului, recuperarea datelor) a fost facut cu profesionalism. Dupa numai trei zile am putut avea majoritatea datelor inapoi (98%), pierderea reprezentand date nesemnificative.

Experienta avuta cu firma BIT Consulting in ceea ce priveste recuperarea datelor ma face sa recomand aceasta firma tuturor care au probleme de acest gen si vor sa aiba sanse mult mai mari de a isi recupera datele.

McCann Erickson - Cosmin Andreescu – IT Manager
...

Am apelat la serviiciile Bit Consulting pentru recuperarea informatiilor de pe un sever cu controller-ul raid nefunctional, matrice in raid 10. Informatiile au fost recuperate intr-un timp record, de seara pana dimineata prin migrarea informatiilor pe un hdd bootabil care a putut fi folosit imediat pentru punerea in functiune a serverului

ROL ONLINE NETWORK SA - Mihai Batrineanu - CEO
...

Am colaborat cu firma BIT Consulting pentru recuperarea datelor dintr-o matrice RAID5. Pe parcursul procesului de recuperare am putut evalua prestatia lor ca fiind una foarte competenta. In plus ne-au fost furnizate in permanenta informatii detaliate despre fiecare etapa a procesului de recuperare. In urma acestei colaborari apreciem profesionalismul oamenilor de la BIT Consulting.

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD - Dragos Dinca - Director IT
...

Nu simti cu-adevarat fiorul tehnologiei digitale, decat daca iti pica hardul: toate datele tale, pe care le stiai acolo si le credeai in siguranta.. Ok, am inteles, tehnici de back-up: zilnic, saptamanal, anual! Stiam, si tocmai pentru asta am si luat un dispozitiv NAS (o cutie cu niste hard-uri inauntru, in matrice RAID). Si ce daca? Uite ca intr-o buna zi a picat si asta. Dar cum un om informat stie unde sa dea un telefon, hardul cu pricina a ajuns pe mina "recuperatorilor" de informatie. Cei mai buni. Extrag informatia mai ceva ca in filmul "Inception". In mai putin de 10 zile, am primit datele recuperate integral. Sute de giga, bit cu bit… Ce mai inseamna un bit in ziua de azi? Inseamna totul, daca vorbim de Bit Data Recovery!

GAZETA SPORTURILOR - LIVIU MATACHE - Director IT
...

Am avut o problema legata de defectarea unui HDD. M-am temut ca va trebui sa ma impac cu gandul ca voi pierde toate informatiile pe care le aveam stocate. Asa am aflat despre BIT Consulting, iar cu aceasta ocazie am fost placut surprins de promptitudinea si profesionalismul acestei firme. Datele au fost recuperate in proportie de 99%. Multumesc pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti si am sa va recomand cu multa caldura tuturor celor ce se vor confrunta cu probleme precum cea cu care am avut-o!

UNIQA ASIGURARI SA - George Trandafir - Director Adjunct - Directia Daune
...

Situatie de fapt: HDD-ul nu mai este recunoscut de Laptop, sistemul nu mai boot-eaza. Am incercat sa accesam HDD-ul prin intermediul unui rack extern USB – fara efect. Am observat chiar ca HDD-ul nu mai prezenta vibratiile specifice functionarii. Pentru ca lucrurile sa fie eventual si mai complicate acest HDD era criptat in intregime.

Cerinta: Recuperarea in intregime a datelor.

Solutia: Ca noi toti din IT incepem sa cautam in stanga si in dreapta o modalitate de a recupera ceva sau o experienta similara a altor colegi din domeniu. Din fericire networking-ul social functioneaza si la recomandarea unui fost coleg am ajuns la BIT Consulting. Aici HDD-ul a fost diagnosticat ca defect mecanic, au fost evaluate sansele de recuperare si in urmatoarele trei zile ne-a fost inapoiat ca si functional. Recomand serviciile BIT Consulting asa cum in general recomand folosirea specialistilor si a serviciilor specializate, pentru ca uneori lucrurile devin complicate si pentru ca le complicam noi.

SAINT GOBAIN ISOVER ROMANIA - Gabriel Poturlu - IT Manager
...

Ne-am adresat firmei BIT Consulting pentru recuperarea datelor aflate pe un hard disk supus unui puternic soc mecanic. Erau date acumulate care reprezentau munca depusa in ultimii cinci ani. Dupa ce am batut la mai multe usi unde am auzit acelasi refren "din pacate nu putem face nimic" BIT Consulting a fost ultima speranta. Ni s-a oferit un serviciu de o calitate ireprosabila executat de specialisti autentici dedicati profesiei si clientilor.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Prof.dr.ing.Marius Bulgaru
...

Am apelat la serviciile de recuperare a datelor in urma unui defect electric la un HDD. Colaborarea cu BIT Consulting a fost extrem de prompta, eficienta si profesionista iar datele au fost recuperate in proportie de 100%. Multumesc BIT Consulting!

Universitatea Politehnica Bucuresti – Vlad PIRAIANU
...

Am fost placut surprins de promptitudinea si profesionalismul de care ati dat dovada, de usurinta cu care am putut comunica. Multumesc pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti si cu siguranta voi mai apela la dumneavoastra.

Marks & Spencer Romania - Duica Mihai
...

Multumesc mult! Am recuperat cea mai mare parte din datele importante și urgente!

BRITISH AMERICAN TOBACCO (ROMANIA) - TANASE ADRIAN DANIEL
...

In urma cu trei saptamani, am constatat ca HDD-ul extern Fujitsu ( 1 TB ), pe care societatea in care imi desfasor activitatea isi stoca datele nu mai functioneaza, asa ca l-am dus la cativa specialisti IT ptr diagnosticare. Din primele investigatii au constatat ca nu se poate face nimic pentru recuperarea datelor, HDD-ul avand o problema mecanica la motor ( probabil suferind un soc ), fapt pentru care ne-au recomandat BIT Data Recovery. Ca urmare am contactat firma mai sus mentionata si am avut norocul sa intalnim niste parteneri seriosi, profesionisti si promti, care ne-au recuperat datele in proportie de 100% in regim de urgenta, fapt care ne face sa le multumim si sa ii recomandam cu incredere.

CECCAR BRASOV - Marius Chiriac
...

Am apelat la serviciile firmei BitConsulting in urma unui failure a 2 Hardiskuri din 3 dintr-o matrice Raid 5. Pentru acest client, datele existente erau foarte sensibile. Dupa ce am prezentat situatia, echipa de la BitConsulting a inceput treaba si a reusit recuperarea completa a datelor. Recuperarea s-a facut foarte rapid si in mod profesionist, cu feedbackuri despre starea recuperari datelor si o implicare foarte mare. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu firma BitConsulting. In caz ca vom mai avea problem de acest gen, vom apela la serviciile firmei BitConsulting.

KERNEL CONTROL - Satmarean Alexandru -IT Administrator
...

Atunci cand o apreciere vine de la oameni care lucreaza in acelasi domeniu, cred ca nu e nevoie de foarte multe argumente. Totusi, pentru conformitate, as spune ca am fost placut impresionat nu numai de capacitatea tehnica dovedita de BIT Data Recovery, dar si de seriozitatea si atitudinea proactiva manifestate in relatiile cu partenerii.

RODAX MANAGEMENT – GEORGE MARINA, Director General
...

In numele colegilor de la Zarea SA, va multumesc pt profesionalismul si intelegerea dovedite in colaborarea noastra si va doresc mult succes in continuare in activitatea dvs, care e de multe ori un ajutor nesperat in situatii aparent imposibile!.

Zarea SA - Dorel Calinoiu - Departament IT

Testimoniale Persoane Fizice

Sunt la al 2 lea hard recuperat. Primul a fost scapat pe o suprafata tare in timp ce functiona, al 2 lea s-a prajit din senin in timp ce scriam un fisier pe el. Ambele harduri recuperate in proportie mare, 99+%. Un serviciu putin cam scump pt home-user dar ultra necesar pt business.

Costin Cretulescu

Va multumesc pentru recuperarea, practic in intregime, a datelor foarte importante atat pentru serviciu cat si personale. Este bine de stiut ca se poate face acest lucru, cu ajutorul unei echipe de profesionisti, chiar daca pretul nu este foarte mic.

Liana Popa

Apreciez promptitudinea dvs. si interesul aratat pentru a gasi o solutie convenabila pentru mine, in calitate de client. Va multumesc pentru sprijin!

Ivona Funaru

Am avut de recuparat aproape 1 TB de date pe pe un hard Western Digital care nu mai era recunoscut de computer. Cei de la Bit Data Recovery au constatat (gratuit) ca acesta avea capete de citire distruse si lovituri pe suprafata platanelor. Cu toate acestea, au reusit recuperarea a peste 99% din date mai repede decat termenul comunicat initial. O colaborare excelenta, ii recomand cu toata increderea tuturor. Datorita Bit Data Recovery am reusit sa recuperam toate fotografiile familiei, atat de dragi noua. Va multumim din suflet !

Vlad Bucur

Multumesc pentru profesionalism si promptitudine.

Vlad Bucur

Am avut de recuperat informatiile de pe un hard extern blocat la deschidere si l-am trimis celor de la Bit Data Recovery. Va marturisec ca toate informatiile au fost recuperate in timp foarte scurt, iar colaborarea cu dumnealor a fost FOARTE BUNA. RECOMAND CU INCREDERE. VA MULTUMESC din Suflet! SARBATORI FERICITE!

Emil Petrus Vasilescu

I have a HDD of 1 TB, which I have formatted by mistake.It was recovered almost fully by "BIT DATA RECOVERY". It is important that all folders and files were recovered "as they were" previously. I have tried to use other programs from internet (paid ones), but unsuccessfully, while I couldn t recognize the names of the files and folders. I recommend definitely strongly www.recuperaridate.ro It was a pleasure to cooperate with your team !

Florin Floroi

Profesionisti si toata colaborarea la superlativ.Va multumesc

Ana-Maria Rosioru

Colaborarea a fost o adevarata placere,servicii prompte, termene respectate. Oameni de calitate .Voi apela oricind va fi cazul cu mare incredere. Multumesc de ajutor.

Belei Eugen

BIT au reusit sa-mi recupereze totul de pe un harddisk Seagate care a avut un defect de firmware. La ce aveam pe el, munca mea din ultimii ani, nici nu mai conta pretul cerut si care, oricum, a fost mai mic decat ma asteptam, conform tarifarului. Ii recomand oricand. Multumesc.

Razvan Alexandru

Recomand cu incredere , au reusit sa recupereze 90% din date. Multumiri ..

Brandusan Ioan

Va multumesc din suflet inca odata pentru profesionalismul de care ati dat dovada si pentru ajutorul acordat , va recomand cu incredere !!

Dana Daniela

Buna ziua, sunt foarte multumita de serviciile BIT, sunt rapizi si eficienti; mi-au recuperat de pe un card SD corupt aprox 270 fotografii. Ii recomand cu caldura. Multumesc, copii!

Irina Crivat

Tot respectul BIT Data Recovery - a doua oara cand apelez la voi, cu aceleasi rezultate de exceptie. Multumesc!

Valentin Holban-Radutiu

Va multumesc din suflet pentru profesionalismul de care ati dat dovada in cazul unui HDD pe care l-am trimis la dvs., iar datele de pe HDD pentru mine insemnau foarte mult. Am primit HDD cu datele recuperate in proportie de 99%. Din experienta asta am invatat un singur lucru, cand vine vorba de astfel de situatii mai putin placute, nu trebuie sa faci compromis la profesionalism/rezultat, altfel risti sa pierzi si utima speranta de recuperare (cum de altfel am facut eu in prima faza, l-am trimis in ideea de a plati ceva mai putin in alta parte, pentru problema mea nu prea aveau solutii, ca apoi sa imi fie frica ca primii sa fi fortat altfel HDD-ul si sa ingreuneze recuperarea pentru BIT Data Recovery. Il trimiti din prima la cei mai buni, iti faci treaba si toata lumea este fericita, cum de altfel sunt si eu. Mult succes si va multumesc inca o data.

Valentin Holban-Radutiu

Multumesc BIT Data Recovery pentru profesionalismul de care ati dat dovada pentru recuperarea datelor de pe HDD-ul extern deteriorat.

Luminita Bozdog

Niste profesionisti cu adevarat!

Iulian Brinzoi-Nuta
BIT Data Recovery White

Social Links