Recuperare date CONSTANTA

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul CONSTANTA.

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

BIT Data Recovery ofera servicii de recuperare date de pe harduri defecte.

Daca sunteti din orasul CONSTANTA si aveti un HDD defect de pe care doriti recuperarea datelor trebuie sa completati formularul de expediere si de restul ne ocupam noi.

Vom prelua gratuit HDD-ul de la dumneavoastra, vom face o diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore din momentul in care HDD-ul ajunge in service-ul nostru, apoi va informam pe email sau telefonic in privinta pretului de recuperare si timpului necesar acestei proceduri.

In baza acestei diagnosticari ulterior puteti decide daca doriti sau nu doriti recuperarea datelor, pretul de recuperare va fi stabilt in functie de tipul problemei pe care o are HDD-ul conform urmatoarei grile de preturi.

Daca ne dati acordul pentru inceperea procedurii de recuperare tehnicienii nostri vor face tot posibilul sa va recupereze datele intr-un procent cat mai mare, daca nu ne dati acordul pentru inceperea procedurii va vom returna HDD-ul prin curier dar acest transport il platiti dumneavoastra.

Recuperare date CONSTANTA

Galerie Foto BIT Data Recovery

De ce sa lucrezi cu BIT Data Recovery?

Daca esti interesat ca sansele de reusita sa fie maxime suntem alegerea ceea mai buna, avem cei mai buni tehnicieni din Romania.

Echipa BIT Data Recovery are o experinta de peste 10 ani si este formata din 4 tehnicieni specilizati care pot rezolva toate situatiile tehnice care tin de recuperarea profesionala a datelor. Avem metode de lucru pe care le-am dezvoltat in ultimii 10 ani unice in Romania, avem echipamente profesionale achitionate de la cei mai mari producatori de echipamente din lume si nu in ultimul rand investim anual in specializarea tehnicienilor nostri.

Avem sute de cazuri care au fost declarate ca fiind nerecuperabile de catre alte service-uri din Romania iar noi am reusit sa le recuperam.

Nu luam doar cazurile usoare asa cum fac alte firme, incercam sa scoatem maxim posibil din fiecare caz la care lucram, totusi exista si cazuri care sunt imposibil de recuperat dar facem tot ce se poate ca acest lucru sa se intample cat mai rar.

Daca ai orice intrebare ne poti contacta folosind numarul de mai jos sau ne poti trimite direct HDD-ul in service folosind optiunea Trimite un caz.

BIT Data Recovery White

Social Links