Recuperare date Sibiu

Oferim servicii de recuperare a datelor pentru orasul Sibiu.

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

BIT Data Recovery ofera servicii de recuperare date de pe harduri defecte.

Daca sunteti din orasul SIBIU si aveti un HDD defect de pe care doriti recuperarea datelor trebuie sa completati formularul de expediere si de restul ne ocupam noi.

Bit Data Recovery ofera servicii de recuperare de date profesionale pentru persoanele juridice sau fizice din Sibiu. Serviceul nostru ofera DIAGNOSTICARE SI ESTIMARE DE PRET GRATUITA in maxim 24 de ore pentru toate dispozitivele de stocare: hard disk, stick, card, dvd, ssd

Recuperarea datelor este un proces care trebuie sa aiba loc intr-un mediu steril, unde concentratia particulelor de praf din aer este controlata la anumite limite. Bit Data Recovery dispune de echipamente profesionale, CLEAN ROOM CLASS 100, care fac ca procesul de recuperare a datelor de pe un hard disk cu defect mecanic sa fie posibil in conditii sigure

Defectele mecanice sunt cele mai complexe tipuri de defecte. Experienta dobandita prin rezolvarea a sute de cazuri cu defecte mecanice ne situeaza pe primul loc in acest domeniu.

Recuperare date Sibiu

Galerie Foto BIT Data Recovery

Procedura de recuperare date pentru Sibiu:

1. Trimiteti hard disk-ul, stick-ul, card-ul prin curier folosind formularul de expediere de mai sus.

2. Hard disk-ul odata ajuns la sediul nostru va fi preluat de un tehnician Bit Data Recovery, care va face diagnosticarea acestuia. Dupa ce diagnosticarea a luat sfarsit veti fi contactat pentru a primii rezultatul: cea mai buna solutie pentru cazul d-voastra, pretul exact si durata procesului de recuperare. Procesul de recuperare efectiv va incepe numai la acordul d-voastra.

3. Odata ce datele au fost recuperate d-voastra impreuna cu tehnicianul veti alege cea mai buna metoda de livrarea a datelor.

In service-ul Bit Data Recovery puteti fi siguri ca datele dumneavoastra vor ramane confidentiale. Ca o practica standard Bit Data Recovery va pastra o copie a datelor 5 zile lucratoare pentru a ne asigura ca acestea se vor reinstala cu succes pe sistemul dumneavoastra. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra vor fi sterse din centrul nostru de recuperare.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati service-ul Bit Data Recovery.
BIT Data Recovery White

Social Links