Servicii de recuperare a pozelor

Pozele sau fotografiile sterse pot fi recuperate in peste 85% din cazuri.

Recuperare poze de pe hard, stick, card sau orice dispozitiv

Daca ati sters pozele sau filmarile video si vreti sa le recuperati va asteptam in service pentru o diagnosticare gratuita care sa va face in maxim 24 de ore.

Suntem specializati in recuperare datelor(fotografii, poze, filmari video) de pe orice tip de dispozitiv de stocare a datelor: HDD, CARD, STICK USB, RAID.

BIT Data Recovery detine echipamente profesionale de recuperare a datelor, acest lucru ne permite sa recuperam datele chiar si dupa fomatarea unui card, stergerea unui folder, lovirea unui hard, arderea unui stick ... sau orice problema care nu va mai permite accesul la date.

Destul de des se intampla ca din cauza unei erori sau din repezeala sa va stergeti pozele de pe hard sau card, si pentru acest gen de probleme tehnicienii nostri sunt gata sa va ajute.

Cu noi aveti cele mai mari sanse de recuperare a fotografiilor sau filmarilor pierdute, daca ai o nelamurire suna la numarul de mai jos.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Situatii de pierdere a pozelor

Un caz des intalnit este formatarea accidentala a cardului din aparatul foto, pentru aceasta situatie asiguram recuperarea pozelor de pe orice tip de card SD, XD, MMC, Memory Stick Pro Duo. Este foarte important modul in care s-a facut formatarea, daca formatarea s-a facut LOW LEVEL adica cardul a fost umplut cu patern "00" atunci pozele nu mai mai pot fi recuperate, daca formatarea a fost facuta doar prin Quick Format atunci sunt sanse mari ca pozele sau filmuletele sa poata fi recuperate.

ESTE FOARTE IMPORTANT SA NU MAI SCRIETI NIMIC PE HARD SAU CARD PENTRU A FI POSIBILA RECUPERAREA POZELOR SAU FILMARILOR VIDEO.

Este indicat sa veniti in service pentru o diagnosticare gratuita, in urma acestui diagnostic va vom putea spune care sunt sansele de recuperare a pozelor si care sunt costurile aferente recuperarii.

Recuperam poze, imagini sau fotografii cu urmatoarele extensii : JPG, NEF, CR2, TIF, BMP, PNG, GIF, PSD, CDR, DWG sau orice tip de extensie folosita pentru imagini.

Recuperam fisiere video sau filmari video cu urmatoarele ttipuri de extensii: AVI, MP4, MPG, M2TS, MTS, MOV sau orice tip fisier video HD sau NON HD.

BIT Data Recovery prin tehnologiile de ultima ora de care dispune, faciliteaza recuperarea pozelor in cele mai dificile situatii indiferent daca pierderea acestora s-a produs ca urmare a formatarii unui card, a zgarierii unui CD/DVD, a nefunctionarii hardului din pc-ul dumneavoastra.

BIT Data Recovery White

Social Links