Recuperare in regim de urgenta

Tehnicieni pregatiti pentru a recupera datele in cel mai scurt timp posibil

Recupereaza-ti datele in cateva ore!

BIT Data Recovery dispune de o echipa de 4 tehnicieni care sunt pregatiti pentru recuperarea datelor in regim de urgenta.

Putem recuperare date in regim de urgenta in intervale cuprinse intre o ora si 48 de ore, avem echipamente profesionale de ultima generatie care ne permit acest lucru, avem ceea mai mare arhiva de spare-uri din ROMANIA si nu in ultimul rand cei mai buni tehnicieni din Romania.

Suntem specilizati pe recuperare datelor de HDD-uri cu defecte MECANICE. Avem solutii pentru toate tipurile de servere, am recuperat in regim de urgenta date de pe servere HP, DELL, IBM sau de pe servere cu virtualizare VMware.

Care este diferenta intre regimul STANDARD si cel de URGENTA?

Regimul de urgenta va ajuta sa intrati in posesia datelor cat mai repede posibil, in functie de speta tehnica asta poate sa insemne intre o ora si 48 de ore.

Exemplu regim STANDARD - Sa spunem ca aveti un HARD cu un defect MECANIC pentru care in mod normal un tehnician lucreaza 20-30 ore. In regimul STANDARD aceste ore sunt impartite in sesiuni de lucru in diferite zile pana la termenul de 5-10 zile lucratoare, astefel la finalul termenului procedura este finalizata si de obicei dupa 7- 10 zile lucratoare intrati in posesia datelor.

Exemplu regim URGENTA - Acelasi hard de mai sus in regim de URGENTA este preluat de catre tehnician imediat ce avem acordul pentru aceasta procedura si se lucreaza la caz pana la finalizare procedurii, astfel cele 20-30 de ore de lucru sunt executate in primele 2 zile lucratoare, iar clientul intra in posesia datelor in cel mai scurt timp posibil.

Procedurile si metodologia de lucru sunt aceleasi si pentru regimul STANDARD si pentru regimul de URGENTA, in anumite cazuri daca procedura tehnica permite, de comun acord cu clientul, se poate stabili o prioritate a datelor care trebuie recuperate si tot odata se poate stabili si o prioritaizare livrarii datelor cu scopul de a optimiza la maxim recuperarea datelor urgente.

Datorita faptului ca firma noastra are cele mai bune solutii de recuperare a datelor din Romania, cei 4 tehnicieni BIT Data Recovery sunt in permanenta ocupati cu rezolvarea cazurilor STANDARD, asadar pentru recuperarea cazurilor in regim de URGENTA este necesara o reorganizare a proceselor de lucru care determina costuri suplimentare.

Galerie Foto BIT Data Recovery

BIT Data Recovery White

Social Links