Recuperare date laptop

Recuperare date de pe hard disk de laptop defect

Diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore

Hard disk-urile pot esua din diferite motive, printre situatiile care pot duce le pierderea datelor enumeram: virusare, stergeri accidentale de fisiere si formatare, probleme electrice, accidentari fizice, deteriorari mecanica, erori umane etc. Service-ul Bit Data Recovery ofera solutii profesionale de recuperarea a datelor indiferent de situatie.

Tehnicienii nostri experti au recuperat cu succes (partial sau total) nenumarate, aparent "fara speranta" cazuri, in care hard disk-urile au fost avariate grav: laptop-uri care a cazut pe scari, hard disk-uri de laptop care au fost trantite sau lovite etc.

Echipa Bit Data Recovery este formata din tehnicieni cu ani de experienta in recuperarea datelor de pe:

 • Hard disk-uri cu diferite defecte (logic, electric sau fizic)
 • Toate sistemele de operare (Windows, Mac, Linux, Virtual Machine, etc)
 • Toate marcile de hard disk-uri (Seagate, Toshiba, Western Digital, etc)
 • Toate interfetele de hard disk (IDE / ATA, SATA, SCSI, SAS, USB, Firewire, etc)
 • Toate tipurile și dimensiunile de hard disk (laptop, desktop, externe, Mini, etc)

In service-ul Bit Data Recovery DIAGNOSTICAREA ESTE GRATUITA, in maxim 24 de ore. Dupa diagnosticare, veti afla cu exactitate tipul de defect la care se incadreaza hard disk-ul precum si pretul exact.

Bit Data Recovery a recuperarat date de pe urmatoare modele de laptopuri: HP, Lenovo, Toshiba, DELL, IBM, MAC, ASUS, ACER...

Tipuri de defecte suferite de un hard disk de laptop

Defectul Logic: vorbim de un defect logic atunci cand hard disk-ul este afectat de virusi sau malware, structura de fișiere este corupta, fisierele au fost sterse sau formatate...In aceasta situatie hard disk-ul este functional si nu a suferit socuri fizice.

Va asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA. In cazul in care hard disk-ul va fi diagnosticat cu esec logic, tehnicienii noastri vor utiliza cele mai noi si mai profesionale solutii software si hardware pentru a va recupera datele importante in conditii de siguranta.

Defect Mecanic: vorbim despre acest tip de defect atunci cand un hard disk este deteriorat fizic. Recuperarea datelor poate implica modificarea fizica a hard disk-ului foloisind anumite echipamente de specialitate, CLEAN ROOM CLASS 100. Acest echipament permite desfacerea hard disk-ului intr-un mediu steril, unde cantitatea particulelor de praf este monitorizata si controlata.

De asemenea hard disk-ul mai poate fi diagnosticat cu defect electric sau firmware. Pentru detalii privind aceste doua tipuri de defecte, accesati pagina recuperare date hdd.

 

Galerie Foto BIT Data Recovery

Serviceul Bit Data Recovery o solutie?

Intelegem ca pierderea datelor poate fi o experienta incredibil de stresanta sau emotionanta. Suntem alaturi de clientii nostri:

 • Diagnosticare Gratuita in maxim 24 de ore
 • Echipamente profesionale: CLEAN ROOM CLASS 100
 • Tehnicieni experimentati
 • 100‰ confidentialitatea datelor
 • Recuperarea datelor de pe orice mediu de stocare: hard disk, stick, card, SSD, RAID etc
 • Rata de succes pentru recuperare, foarte mare
 • Informare continua cu privire la stadiul procesului
 • Fara costuri ascunse

Va asteptam cu laptopul in service pentru o diagnosticare gratuita. Pentru mai multe detalii accesati pagina contact

HDD LAPTOP DEFECT

In cazul in care hard disk-ul laptopului face zgomote neobisnuite, cum ar fi clic, bip, iar datele sunt cruciale, este indicat sa ne prezentam la o firma specializata de recuperare date.

NU DESCHIDETI HARDUL!! Hard disk-ul se desface numai intr-un mediu steril precum - CLEAN ROOM CLASS100.

BIT Data Recovery White

Social Links