RECUPERARE DOCUMENTE sterse ACCIDENTAL

RECUPERARE DE DOCUMENTE WORD, XCEL, POWERPOINT

Diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore

BIT Data Recovery ofera solutii profesionale de recuperarea a documentelor.

Nu sunt putine cazurile cand din greseala stergeti un documement sau mai rau stergeti un folder intreg cu documente word, excel, powerpoint ... Daca ati facut acest lucru si aveti nevoie neaparat de acele fisiere trebuie sa veniti in service pentru o diagnosticare gratuita.

Dupa diagnosticarea hardului pe care aveati documentele va vom putea spune care sunt sansele de recuperare si care sunt costurile aferente. Procesul de diagnosticare poate dura pana la maxim 24 de ore.

In cele mai multe cazuri tehnicienii nostri reusesc sa recupereze documentele dupa ce au fost sterse dar sunt si cazuri in care nu se poate recupera nimic. Spre exempu daca documentul a fost sters cu 3 luni in urma si ulterior ati lucrat pe hard sunt sanse mari sa nu se mai poata recupera acel fisier.

Modul in care se recupereaza fisierele sau documentele de pe un HDD este diferit in functie de tipul problemei pe care o are hardul. Daca hardul este defect ELECTRIC, FIRMWARE sau MECANIC este necesar sa intevenim cu echipamente profesionale cu care vom putea citi datele de pe suprafata platanelor prin diverse metode de recuperare. Scopul nostru principal va fi recuperarea documentelor in structura de foldere si de fisiere dar daca acest lucru nu este posibil sa incearca recuperarea documentelor pe tipuri de extensii : doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, pdf, txt, rtf.... sau orice alt tip de format de document care este mentionat de client.

Daca problema hardului este LOGICA atunci pentru recuperarea documentului sau a documentelor se folosesc soft-uri profesionale de recuperare date, hardul va fi scanat si un tehnician va analiza rezultatele obtinute, in urma acestei analize se poate ajunge la returnarea datelor pierdute catre client.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Se poate evita pierderea documentelor ?

Intelegem ca pierderea datelor poate fi o experienta incredibil de stresanta sau emotionanta. Suntem alaturi de clientii nostri:

  • Diagnosticare Gratuita in maxim 24 de ore
  • Echipamente profesionale: CLEAN ROOM CLASS 100
  • Tehnicieni experimentati
  • 100‰ confidentialitatea datelor
  • Recuperarea datelor de pe orice mediu de stocare: hard disk, stick, card, SSD, RAID etc
  • Rata de succes pentru recuperare, foarte mare
  • Informare continua cu privire la stadiul procesului
  • Fara costuri ascunse

Va asteptam cu laptopul in service pentru o diagnosticare gratuita. Pentru mai multe detalii accesati pagina contact

Cele mai utilizate tipuri de documente sunt cele create cu ajutorul pachetului Microsoft Office si anume Word, Excel, PowerPoint de aceea acestea sunt si cel mai des obiectul unei operatiuni de recuperare a datelor.

Nimeni nu vrea sa ajunga in situatia in care trebuie sa recupereze documente dar cu toate acestea destul de des se produc erori care necesita acest lucru, cum ar fi : stergerea accidentala a unor documente, formatarea accidentala a unei partitii, deterioararea unui stick sau card de memorie pe care se aflau fisiere importante, arderea hard-ului din calculator, zgariereaunui CD/DVD cu documente importante.

Toate aceste cazuri necesita recuperarea documentelor de catre un specialist care poate ajunge la rezultatul dorit de dumneavoastra. Daca nu sunteti un specialist in utilizarea calculatorului in nici un caz nu incercati recuperarea documentelor de unul singur, este foarte posibil sa nu faceti altceva decat sa mai scrieti date pe hard care sa micsoreze sansele de recuperare a datelor.

Este foarte important ca in momentul in care ati constatat ca ati sters sau ati pierdut documentele sa nu mai adaugati informatii noi pe hard, cu fiecare fisier nou adaugat pe hard este posibil sa pierdeti din documentele ce trebuie recuperate.

Daca ati pierdut documente importante si doriti sa le recuperati ne puteti contacta pentru mai multe detalii sau ne puteti aduce hardul in service pentru o diagnosticare gratuita.

BIT Data Recovery White

Social Links