RECUPERARE DATE TABLETA SAMSUNG SAU APPLE

Servicii de recuperare a datelor de pe tablete

Incepand cu data de 01.02.2015 NU mai oferim servicii de recuperare a datelor de pe tablete.

Am luat aceasta decizie deoarece rata de succes pentru recuperarea datelor de pe tablete este foarte mica.
Conform statisticilor noastre in peste 95% din cazuri datele NU mai pot fi recuperate.

Ne dorim sa oferim clientilor SOLUTII si nu doar raspunsuri negative, asadar nu mai oferim aceste servicii.

Echipa BIT Data Recovery

Numarul utilizatorilor de tableta a crescut considerabil in ultimii ani, dar odata cu asta au crescut si numarul situatilor in care utilizatorii isi pierd datele stocate pe aceste dispozitive. Tabletele sunt intens folosite pentru stocarea datelor cu caracter personale, fotografii, filmulete... dar si pentru diverse operatiuni de birou, trimitere de email-uri, editare de documente..... adica sunt folosite pentru stocarea datelor.

In momentul in care ati pierdut un folder sau un fisier va puneti intrebarea daca se mai pot recupera datele pierdute ? Raspunsul este DA. De cele mai multe ori datele pot fi recuperate de pe tableta, totul depide de operatiunile care le-ati intreprins dupa pierdea folderului sau a fisierelor respective.

Cele mai multe tablete care exista pe piata sunt de la SAMSUNG sau de la APPLE, mai exact Samsung Galaxy TAB sau IPAD. Fiecare din cei doi producatori folosesc sisteme de operare diferite pe aceste tablete. Apple foloseste un sistem propriu iOS special conceput pentru dispozitivele portabile, iar Samsung foloseste sistemul de operare al celor de la GOOGLE numit ANDROID sau mai nou sistemul de operare de la MICROSOFT, WINDOWS 8.

Modul de stocare a datelor pentru tablete este asemanator sistemului folosit de stick-uri sau de cardurile de memorie, practic o tableta are o memorie interna de 4GB, 8GB 16GB, 32GB..... care este stocat pe un flash de memorie. Daca se sterg anumite date de pe tableta aceste pot fi recuperate atat timp cat nu sunt suprascrise.

Ce inseamna suprascriere de date?

Ganditi-va ca avem un spatiu de memorie de 16GB care este plin cu date si tot aici avem si un folder cu 10 GB de fotografii pe care din greseala le stergem. In momentul in care ati sters acel folder se vor elibera 10GB dar nu se vor sterge fizic de pe flash-ul de memorie. Este foarte important ca din acest stadiu sa nu mai adaugati date pe tableta si sa nu mai instalati nici o aplicatie daca doriti sa mai recuperati datele. Practic cu orice fisier nou adaugat sau daca browsati pagini web riscati sa suprascrieti fisierele sterse.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Exista doua proceduri prin care se pot recupera datele de pe o tableta : PROCEDURA LOGICA sau PROCEDURA FIZICA.

In marea majoritate a cazurilor este necesara procedura LOGICA pentru recuperarea datelor, mai exact discutam despre situatii in care formatati tableta, stergeti anumite fisiere, restaurati anumite setari care duc la pierderea datelor. Procedura LOGICA poate fi efectuata atat timp cat tableta este functionala.

Procedura FIZICA este necesara in situatiile in care nu mai aveti deloc acces la tableta, adica nu se mai deschide sau incepe sa se deschida, dar se blocheaza. Acest gen de procedura implica desfacerea tabletei si accesarea fizica a flash-ului cu date si recuperarea acestora daca este posibil.

Pentru anumite modele de tablete stocarea datelor se face prin encryptare nativa pe flash-ul de memorie si atunci nu exista solutii de recuperare a datelor de pe tableta.

In general filesistemul utilizat de tablete este HFS, FAT32 sau NTFS si nu difera foarte mult de modul de stocare al datelor folosit de harduri, mai multe detalii despre serviciile de recuperare date hdd gasti in meniu la categoria aferenta.

Serviciul nostru de recuperare date tableta vine in ajutorul utilizatorilor care au sters date din greseala si au nevoie de un specialist care sa le garanteze cele mai mari sanse de recuperare a datelor.

Ce tipuri de tablete pot fi recuperate in service-ul nostru ?

Exista foarte multi producatori de tabete in momentul de fata, dar cei mai importanti sunt SAMSUNG si APPLE. Serviciile noastre de recuperare date sunt valabile pentru tablete de la orice producator cum ar fi : ALLVIEW, ASUS, E-BODA, Evolio, HUAWEI, LENOVO, MOTOROLA, PRESTIGIO, SAMSUNG, SERIOUX, SONY. De asemenea putem recupera date de pe orice tip de tableta care contine sistem de operare ANDROID, WINDOWS sau MAC OS.

Practic o tableta Samsung Galaxy Tab2 nu este diferita din punct de vedere software de o tableta Lenovo IdeaTab, amandoua folosesc acelasi sistem de operare ANDROID si acelasi sistem de stocare a datelor, deci se vor folosi aceleasi metode de recuperare a datelor in ambele cazuri.

Puteti veni in service-ul BIT Data Recovery pentru a beneficia de o diagnosticare gratuita efectuata de un specialist in recuperari de date. Mai multe dete de contact aveti aici

Daca aveti un HDD si vreti sa-l diagnosticati ne puteti contacta pe numarul de mai jos sau ne puteti trimte cazul completand formularul.

BIT Data Recovery White

Social Links