RECUPERARE DATE SMARTPHONE, IPHONE

Solutii de recuperare a datelor de pe telefoane inteligente

Incepand cu data de 01.02.2015 NU mai oferim servicii de recuperare a datelor de pe telefoane.

Am luat aceasta decizie deoarece rata de succes pentru recuperarea datelor de pe telefoane mobile este foarte mica.
Conform statisticilor noastre in peste 95% din cazuri datele NU mai pot fi recuperate.

Pe toate telefoanele de generatie noua incepand de la Samsung Galaxy S4 si Iphone 4 datele nu mai pot fi recuperate dupa o restaurare la setarile din fabrica sau in urma unei stergeri accidentale.

Ne dorim sa oferim clientilor SOLUTII si nu doar raspunsuri negative, asadar nu mai oferim aceste servicii.

Echipa BIT Data Recovery

Smartphone-ul este in mod sigur unul din cele mai utilizate tipuri de dispozitive pe care sunt stocate date. Contacte, fotografii, filmulete, email-uri, note, fisiere de diverse tip-uri, toate acestea se depoziteaza in interiorul unui SmartPhone fara sa va ganditi vre-un moment ca ati putea sa le pierdeti.

Dar uneori din greaseala sau din neatentie se ajunge si in astfel de situatii : stergeti din greseala folderul cu poze, scapati telefonul pe jos si se sparge display-ul, restaurati telefonul la setarile initiale si pierdeti datele... sau orice alt gen de situatie care poate duce la pierderea datelor de pe Smartphone.

Daca ati pierdut datele de pe IPHONE, Samsung, HTC sau orice tip de smartphone si doriti sa le recuperati trebuie sa veniti in service pentru o diagnosticare gratuita. Oferim solutii de recuperare a datelor de pe orice tip de Smartphone care are sisteme de operare ANDROID, WINDOWS sau iOS.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Care este diferenta intre recuperare LOGICA si recuperare FIZICA ?

Procedurile utilizate pentru recuperarea de date de pe smartphone pot fi: PROCEDURA LOGICA sau PROCEDURA FIZICA.

O procedure LOGICE este necesara atunci cand ati sters din greseala anumite poze sau foldere cu poze, ati restaurat telefonul la seterile din fabrica si ati pierdut folderele cu date, ati pierdut anumite date fara stiti exact care este cauza, pur si simplu au disparut ..... sau orice tip de problema in care ati pierdut datele dar telefonul este functional.

In cazul problemelor LOGICE se folosesc soft-uri specializate cu care accesam zona de memorie a smartphone-ului si incercam sa recuperam datele sterse de pe smartphone.

Procedura FIZICA este necesara atunci cand telefonul nu mai functioneaza si nici nu mai poate fi reparat pentru a se ajunge la datele dumneavoastra. In astfel de cazuri telefonul trebuie dezasamblat si extras flash-ul de memorie iar ulterior se incearca recuperarea datelor direct de pe flash-ul de memorie. Aceasta procedura se aseamana cu procedura FIZICA de la recuperare date stick doar ca algoritmii folositi de telefoane nu sunt standardizati asa cum se intampla la stick-uri si recuperarea datelor poate fi mult mai dificila sau uneori imposibila.

Exista modele de smartphone-uri cum ar fi IPHONE 4 si IPHONE 5 care stocheaza informati pe flash-ul de memorie direct encryptata iar acest lucru face imposibila recuperarea datelor prin procedura FIZICA, celputin in momentul de fata. Nu acelasi lucru se intampla si la IPONE 3 unde informatia poate fi recuperata prin procedura FIZICA.

In ceea ce priveste recuperarea datelor toate acest tip-uri de smartphone au hardware diferit dar partea de SOFTWARE este aproximativ la fel, deci se folosesc aceleasi solutii de recuperare a detelor indiferent daca producatorul de smartphone este APPLE, SAMUNG, HTC, LG...... Din punct de vedere SOFTWARE se clasifica in 3 mari categorii in functie de platforma de soft utilizata :

  • smartphone cu sistem de operare ANDROID
  • smartphone cu sistem de operare WINDOWS
  • smartphone cu sistem de operare iOS

Care sunt tipurile de smatpone de pe care se pot recupera date?

Cele mai intalnite modele sunt : IPHONE 5, Apple IPHONE 4S, Samsung Galaxy S3, HTC One, Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S4, Nokia Lumia 900, Nokia Lumia 920, Huawei Ascend G330, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 620, Sony Xperia S, Motorola Razr i, Samsung Galaxy S2, Sony Xperia T, HTC One X+, BlackBerry Z10, LG Optimus 4X HD, HTC One S, Samsung Galaxy Note 2, Google Nexus 4, Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy Ace 2, LG Optimus L3, Samsung Galaxy Y, HTC Desire C ...... si lista poate continua, sunt extrem de multe modele de smartphone, am enumerat doar o parte dintre ele.

Care este diferenta intre recuperarea datelor de pe telefon si recuperare datelor de pe card-ul micro SD care il avem in smartphone ?

Pentru recuperarea datelor de pe smarphone trebuie sa ne folosim de soft-ul telefonului pentru a ajunge la memoria interna a acestuia, iar daca datele sunt pe card trebuie scanat cardul MicroSD folosind un CARD READER.

Se pot recupera date si de pe telefoane care nu sunt SMART?

Din pacate nu avem solutii de recuperare pentru telefoanele care nu au sisteme de operare de noua generatie. Dar pentru acele modele avem solutii de recuperare a mesajelor de pe SIM.

In orice zi de Luni pana Vineri intr orele 9-18 va asteptam in service pentru o diagnosticare gratuita.

BIT Data Recovery White

Social Links