RECUPERARE DATE IPOD de orice tip

Recuperam date de pe IPOD-uri defecte LOGIC si FIZIC

IPOD-ul este un dipozitiv destinat stocarii datelor de tip multimedia(muzica, filme) dar la fel de bine poate fi folosit ca un hard extern pentru depozitarea oricarui tip de fisiere: documente, fotografii, filmulete, arhive. Daca IPOD-ul devine inaccesibil de cele mai multe ori este necesar sa apelatii la servicii de recuperare a datelor.

Ca orice dispozitiv de stocare a datelor, IPOD-ul nu este 100% sigur. Exista un mic procent de cazuri in care este imposibila accesarea datelor de pe IPOD datorita unor factori, cum ar fi: scapare accidentala a ipod-ului, stergere accidentala a unor fisiere, nedetectare de catre calculator datorita deconectarilor necorespunzatoare, imposibilitatea de a se mai deschide IPOD-ul.

Serviciile noastre va faciliteaza recuperarea datelor in oricare dintre cazurile anterioare indiferent daca defectul este de natura LOGICA sau FIZICA.

DEFECTE LOGICE - se caracterizeaza astfel: IPOD-ul este perfect functional, dar din diverse motive s-au pierdut anumite date (stergeri accidentale, etc)

DEFECTE FIZICE - se caracterizeaza prin imposibilitatea de a mai accesa datele de pe IPOD

Exista doua tipuri de tehnologii folosite la IPOD-uri in ceea ce priveste stocarea datelor.

Recuperare Date IPOD

Galerie Foto BIT Data Recovery

1. IPOD care foloseste pentru stocare un HDD de 1.8", de obicei cu interfata ZIF. Daca defectul este fizic IPOD-ul trebuie desfacut iar pentru recuperarea datelor trebuie folosita tehnologia necesara recuperarii datelor de pe hard, mai multe detalii gasiti la pagina dedicata hardurilor. Daca defectul este logic recupererea datelor de pe IPOD se poate face prin interfata acestuia fara a mai fi necesara desfacerea IPOD-ului

2. IPOD care foloseste tehnologia FLASH, aceste IPOD-uri sunt de dimensiuni foarte mici iar datele sunt stocate pe flash-uri de memorie asemanatoare stick-urilor sau cardurilor flash. Daca defectiunea este de natura LOGICA recuperarea datelor se faca prin interfata de conectare la PC, iar daca defectiunea este fizica recuperarea datelor sa face prin desfacerea IPOD-ului si extragerea datelor direct de pe flash-ul de memorie. Pentru mai multe detalii vizitati pagina dedicata stick-urilor flash.

In general informatiile depozitate pe un IPOD sunt de tip multimedia care in anumite cazuri sunt importante si in alte cazuri sunt dispensabile, va putem ajuta cu recuperarea datelor de pe IPOD daca aveti nevoie sa recuperati datele.

In situatia in care aveti o problema cu IPOD-ul si doriti recuperarea datelor va asteptm in service pentru o diagnosticare gratuita. La finalul diagnosticarii unul dintre tehnicienii nostri va vor informa in privinta pretului si a sanselor de recupere a datelor de IPOD.

Mai multe date de contact puteti gasi aici.

BIT Data Recovery White

Social Links