Recuperare DATE HDD Toshiba

Harduri Toshiba recuperate cu succes

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

BIT Data Recovery ofera solutii de recuperare a datelor de pe toate tipurile de harduri Toshiba de 2/5" si de 1.8" folosite pentru stocarea datelor la laptop-uri , ipod-uri si foarte multe modele de harduri externe.

Hardurile Toshiba fiind cu preponderenta utilizate in dispozitivele mobile sunt predispuse la socuri, asadar cea mai des intalnita problema la aceste harduri sunt defectele mecanice: deteriorari de suprafata, deteriorari ale capetelor de citire, blocari ale motorului sau ale capetelor de citire. Pentru oricare din aceste probleme avem solutii de recuperarea partiala sau completa a datelor.

Exista si harduri cu probleme care se rezolva prin proceduri FIRMWARE, cu toate ca la baza sunt tot probleme mecanice sau deteriorari de suprafata. Mai exact daca un HDD Toshiba isi produce deteriorari de suprafata pe anumite zone ajunge sa-si altereze si anumite module din zona de FIRMWARE si astfel datele nu mai pot fi accesate

Galerie Foto BIT Data Recovery

Exemple de harduri cu defect MECANIC, ELECTRIC sau FIRMWARE recuperate

Daca esti interesat ca sansele de reusita sa fie maxime suntem alegerea ceea mai buna, avem cei mai buni tehnicieni din Romania.

Problemele de natura ELECTRICA sunt foarte rare la aceste cazuri dar uneori pot fi extrem de complicate sau chiar imposibil de recuperat. Exista clase de harduri TOSHIBA care au ROM-ul incorporat in mainchip care uneori se altereaza si astfel se pierde posibilitatea recuperarii datelor. Hardurile Toshiba sunt dependente 100% de PCB-ul nativ din fabrica.

Cateva exemple de harduri mai problematice de la Toshiba ar fi:
MK1234GSX - acest model a fost recuperat in service-ul nostru de 12 ori cu diverse probleme de natura mecanica sau cu probleme de suprafata sau probleme electrice
MK5056GSY - acest model venit in service de 4 ori, probleme Mecanice si Firmware
MK1646GSX - pentru acest model am avut 3 proceduri de recuperare mecanica
MK3008GAL - pentru acest model de fiecare data am avut un defect mecanic

Va prezentam o lista cu harduri Toshiba care au fost recuperate in service-ul BIT Data Recovery.

BIT Data Recovery White

Social Links