SERVICII DE RECUPERARE DATE DVR

AI UN DVR pe care nu mai poti sa-l accesezi? VINO SA-TI RECUPERAM DATELE!

RECUPERAM DATE DE PE DVR INDIFERENT DE DEFECT Data Recovery

recuperare dvr

Cea mai importanta functie a unui  DVR este aceea de capta imaginea video de la camerele de supraveghere, de a o procesa  si de a obtine o imagine video pe care utilizatorul sa o foloseasca. DVR-urile folosesc in general medii de stocare  standard cum ar fi harddisk-urile  pentru a stoca fisierele de tip video.

Daca aveti probleme in a accesa inregistrarile video de pe DVR, BIT Data Recovery  va poate ajuta. Efectuam recuperari date de pe toate tipurile de DVR-uri indiferent de cauza care a dus la imposibilitatea accesarii datelor. Oferim DIAGNOSTICARE GRATUITA in maxim 24 ore!

Procesul de recuperare a datelor incepe printr-o diagnosticare gratuita in urma careia putem stabili tipul de defect si durata de recuperare a datelor. Procedura de recuperare poate dura in 1 si 10 zile lucratoare in functie de defect.  La finalul procedurii de recuperare in unele cazuri putem sa obtinem o clona completa a hdd-ului.  

Anumite DVR-uri folosesc ca medii de stocare hardisk-uri configurate in RAID. Matricile RAID contin mai multe harduri care pot fi SATA, SAS sau SCSI configurate in RAID 0,1,4,5,6,10 sau 50, fiecare din aceste configuratii are avantaje si dezavantaje. Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra recuperare raid.

Cum sunt stocate datele pe un DVR si cum pot fi accesate

camere de supraveghere

In functie de tipul de DVR datele stocate  sunt in general  fisiere video neprelucrate iar acest lucru reprezenta un detaliu important  in cazul in care exista anumite deteriorari la unitatea de stocare sau in oricare alta circumstanta care necesita recuperarea datelor.   

In cele mai multe cazuri  atunci cand conectati mediul de stocare (Hard disk sau un alt tip) care a fost intr-un DVR la un calculator nu puteti vizualiza sau copia informatia in forma bruta.  Pentru aceasta trebuie sa utilizati o interfata a DVR-ului pentru a exporta fisierele de tip video intr-un format ce poate fi citit de calculator. Acesta este modul de functionare a unui DVR.

Un sistem DVR va poate permite sa cautati rapid printre inregistrarile video efectuate intr-un interval mare de timp si va da posibilitatea de a exporta anumite intervale de timp specifice . Un sistem de indexare poate permite acest lucru, ceea ce inseamna ca informatiile suplimentare (meta) se introduc la intervale regulate in fiserele video (informatii care de altfel nu se regasesc in fisierele video normale).

Galerie Foto BIT Data Recovery

Cum sunt recuperate fisierele video dintr-un DVR

Avem experienta necesara in recuperarea fisierelor video de pe DVR-uri indiferent de defect. In mod normal pentru recuperarea datelor vom avea nevoie atat de dispozitivul DVR cat si de mediul de stocare, deoarece uneori, acesta ne poate ajuta in procesul de recuperare. In cazurile in care se constata daune logice, analiza si procesarea datelor brute se va face prin intermediul anumitor softuri speciale de recuperare. Detinem softuri si echipamente pentru a ne ajuta in orice situatie. Avem capacitatea de a recupera datele de pe orice DVR indiferent de marca sau modelul acestuia:  Lorex, Hikvision, Zmodo, JVC, Q-See, BlueIris, Ispy sau ZoneMinder

Daca aveti un DVR si vreti sa-l diagnosticati ne puteti contacta pe numarul de mai jos sau ne puteti trimte cazul completand formularul.

BIT Data Recovery White

Social Links