Recuperare date masini virtuale VMware si Hyper-V

RECUPERARE DATE CONTABILITATE SAGA, CIEL, WINMENTOR

SAGA,CIEL,WinMentor,Revisal,BMI Expert, Contafree, WizCount, Wiz Salary, noeSys, Contab SQL, Smart Bill

Recuperare date de pe aplicatii de contabilitate

BIT Data Recovery ofera solutii profesionale de recuperare a datelor de pe harduri defecte care contin aplicatii contabile cum ar fi SAGA, CIEL, WinMentor, Revisal, BMI Expert, Contafree, WizCount, Wiz Salary, noeSys, Contab SQL, Smart Bill sau orice alta aplicatie contabila de gestiune, stocuri, salarii, facturare, NIR, mijloace fixe, productie....

Orice aplicatie contabila este instalata pe un HDD care poate suferi diverse tipuri de avarii, acest lucru nu va mai permite sa porniti Windows-ul si implicit sa accesati programul de contabilitate sau de gestiune.

Suntem specializati pe recuperarea datelor de pe HDD-uri cu orice tip de defect: LOGIC, FIRMWARE, ELECTRIC sau MECANIC. Daca ati reinstalat windows-ul sau ati scapat laptopul din mana si nu se mai deschide sau aveati datele pe un hard extern pe care l-ati lovit sau ati sters din greseala folderul cu programul de contabilitate...sau pentru orice alta problema avem solutii care recupereaza datele in peste 85% din cazuri.

Tehnicienii nostri au experienta in recuperarea acestor programe de contabilitate si stiu tot ce trebuie facut pentru a se recupera datele sau bazele de date aferente.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Recuperarea programului SAGA

SAGA se instaleaza BY DEAFULT in radacina partitiei "C:\saga c.3.0" si pentru fiecare firma creeaza un foldere incepand cu 0001 si in interior date sunt stocate in DBF-uri( baze de date FOX). Avantajul acestei aplicatii este ca la fiecare update pe ce si-l face sunt facute autmoat backup-uri la baza de date pentru fiecare firma intr-un folder "salv_bd". Backup-urile create sunt fisiere de tip ZIP de forma "11-03-2010_0_Update.zip". Avantajul este ca in cazul in care se corupe structura de foldere si de fisiere se poate incerca recuperarea programului contabil si din aceste backup-uri de tip ZIP. Intotdeauna noi incercam sa recuperam folderul saga c.3.0 in totalitate si din aceste foldere se poate restaura programul pe orice alt calculator.

Recuperare program CIEL

CIEL este un program contabil care in momentul de fata functioneaza cu baze de date MsSQL practic toate datele pentru o firma sunt stocate in doua fisiere MDF si LDF. Aceste baza de date se afla de obicei intr-un folder MsSQL care poate fi instalat in orice partitie in functie de proferintele celui care a instalat aplicatia. Si aplicatia CIEL are modalitati de backup dar acestea se faca doar cu acordul utilizatorului.

Din experienta noastra in peste 75% din cazuri backup-uri erau prea vechi si astfel singur posibiitate de recuperare este recuperarea celor doua fisiere MDF si LDF. Sunt situatii in care aceste fisiere se afla pe un hard care si-a produs deteriorari si atunci singura solutie este sa facem o imagine cat mai completa pentru acest fisiere si sa le extragem. Ulterior cu acest rezultat pot fi contactati cei de la CIEL pentru a oferi instructiuni de restaurare a aplicatiei. Daca bazele de date MsSQL sunt recuperate complet programul poate fi restaurat in mod sigur.

Recuperare date Winmentor

Winmentor este una din aplicatiile cele mai dificil de recuperat datorita numarului mare de fisiere care sunt generate pentru fiecare luna de activitate in parte aferente fiecarei firme. In general firmele de contabilitate folosesc Winmentor si ceea ce inseamna ca aplicatia contine foarte multe firme care la randul lor contin foarte multe luni de activitate, toate acestea genereaza sute de mii de fisiere cu extensia PX, X01, XG0, Y01, YG0(fisiere pentru baze de date PARADOX).

Am recuperat program WinMentor si cu peste 4.000.000 de fisiere. Acest program ofera posibilitatea utilizatorului sa-si faca backup de obicei intr-un folder "D:\MSAVE\FIRMA01" si apoi arhivarea se face in fisiere TGZ. In general daca s-a facut backup recent avem doua posibilitati de recuperare daca nu suntem fortati sa recuperam integral folderul cu programul WinMentor de pe partitia C.

Recuperare date Revisal

Programul Revisal a fost schimbat in urma cu putin timp de cei de la TeamNet si acest lucru nu mai permite recuperarea datelor facand cerere de recuperare a bazelor de date de la ITM. Asadar este necesar sa aveti grija sa nu-l pierdeti sau sa apelat la servicii de recuperare de date. Noua versiune de Revisal se instalareaza pe C in locatia standard in Program Files dar datele efective sunt stocate in mai multe fisiere Revisal.db care se afla in folderul "C:\Documents and Settings\user\Application Data\Teamnet\Revisal\" sau "C:\Users\user\AppData\Roaming\Teamnet\Revisal\" pentru Windows XP respectiv Windows 7.

In aceste cazuri recuperarea Revisal-ului nu poate fi decat pozitiva sau negativa, nu exista notiunea de recuperarea partiala. Am avut situatii in care fisierul DB care continea datele avea sestoare mising si astfel nu am reusit sa recuperam cazul dar am avut si zeci de cazuri in care recuperarea programului Revisal s-a facut cu succes.

Avand in vedere ca in service-ul nostru ajung in fiecare an mii de cazuri din toata tara in mod inevitabil ne lovim si de recuperarea datelor contabile sau a programelor de contabilitate. In anumite situatii sunt programe locale facute de firme de contabilitate aferente unui judet din Romania dar acest lucru nu ne impiedica sa recuperam datele daca este posibil.

In general pentru a putea recupera un program de gestiune sau de facturare avem nevoie sa stim numele programului, ulterior ne dam seama ca sistem de stocare a fisiserelor foloseste sau ce tip de baze de date sunt folosite pentru stocarea datelor si astfel recuperam programul in totalitate.

Cu ajutorul programelor profesionale pe care le folosim in cele mai multe cazuri stim daca anumite fisiere nu pot fi recuperate si acest lucru ne ajuta sa oferim informatii corecte catre clienti, suntem interesati sa recuperam doar fisiere valide daca datele sunt corupte in urma procesului de recuperare nu vor exista costuri pentru serviciile de recuperare date.

Daca nu mai aveti acces la programul de contabilitate si doriti sa recuperati datele sau bazele de date ne puteti trimite hardul in service pentru o diagnosticare gratuita. Mai multe detalii gasi pe pagina de contact

BIT Data Recovery White

Social Links