DISCOUNTURI OFERITE PENTRU RECUPERAREA DE DATE

PROMOTIE LUNA OCTOMBRIE - BIT DATA RECOVERY

DISCOUNTURI OFERITE PENTRU RECUPERAREA DE DATE

SEPTEMBRIE 2016
PROMOTIE EXPIRATA

In luna SEPTEMBRIE, persoanele FIZICE beneficiaza de un discount de 30% pentru serviciile de recuperare date de pe hard disk-uri, stick-uri si card-uri defecte!

Promotia se desfasoara in perioada 12.09.2016 - 30.09.2016! Pentru mai multe informatii nu ezitati sa contactati echipa BIT DATA RECOVERY!

AUGUST 2015
PROMOTIE EXPIRATA

MARTIE 2013
PROMOTIE EXPIRATA

Beneficiaza de o reducere de 10% in perioada 1 MARTIE - 15 MARTIE! Reducerea se aplica posesorilor de card-uri si stick-uri defecte.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa contactati echipa BIT DATA RECOVERY!

OCTOMBRIE 2012
PROMOTIE EXPIRATA

In perioada 01-15 Octombrie 2012 poti beneficia de o reducere de 30% pentru recuperarea de poze si de filmulete video facute cu camera foto sau camera video.

Promotia este valabila pentru recuperarea datelor de pe toate tipurile de dispozitive de stocare a datelor: HDD ( ATA, SATA, SAS, SCSI), Stick USB, Card de Memorie, SSD , matrici RAID 0,1,5,10

Promotia NU se aplica in situatia in care doriti si recuperarea altor tipuri de fisiere, doar fotografii si filmulete.

Pentru a putea beficia de acest discount trebuie sa veniti cu hardul in service pentru o diagnosticare gratuita. In urma acestei diagnosticari veti primi o cotatie standard de pret la care se va aplica acest discount de 30%.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Galerie Foto BIT Data Recovery

BIT Data Recovery White

Social Links