INFORMATII UTILE PENTRU A NU FACE IMPOSIBILA RECUPERAREA DATELOR

Trimite HDD-ul gratuit prin curier pentru o diagnosticare gratuita

HARD-uri CU DEFECTE MECANICE

DACA HARD DISCUL SCOATE SUNETE NEOBISNUITE
( metal zgariat , clinket) ESTE RECOMANDAT SA-L OPRITIĀ  DE URGENTA !

Aceste simptome indica de obicei o defectiune a capetelor de citire care poate duce la distrugerea datelor. Cand un harddisk are o defectiune mecanica trebuie sa-l scoateti din functiune si sa veniti cu el in service unde un tehnician calificat sa poata incerca recuperarea datelor.

De obicei costurile pentru recuperarea datelor in cazul unor astfel de defecte pot fi destul de mari, iar procesul de recuperare destul de indelungat.

INFORMATII UTILE PENTRU PERSOANE CARE "REZOLVA ORICE"

NU DESCHIDETI HARDUL !!!! ACEASTA VA DUCE IN MOD SIGUR LA PIERDEREA DATELOR. HARDURILE POT FI DESCHISE DOAR IN CAMERE SPECIALE(CLEAN ROOM CLASS100) .

De foarte multe ori se intampla ca tocmai persoanele care ar trebui sa aiba grija de datele companiilor ( Administratorii de retele, Tehnicienii IT, Electonistii ) sa faca greseala de a crede ca ei pot rezolva un defect mecanic. Pentru a mari sansele de recuperare in cazul unui defect mecanic trebuie intrunite urmatoarele cerinte:

  • un tehnician cu experienta in recuperare de date
  • camera speciala in care sa fie deschise hardurile ( CLEAN ROOM CLASS 100)
  • echipamente profesionale de recuperare a datelor

Toate aceste conditii sunt intrunite doar in centrele specializate de recuperarea a datelor deci orice incercare de recuperare in alte conditii poate duce la pierderea datelor.

Recuperare defecte electrice RECUPERARE DATELOR DE PE HARDURI ARSE

NU INCERCATI SA INLOCUITI PLACA ELECTRICA CU PLACI ELECTRICE DE LA ALTE HARDURI LA INTAMPLARE, ACESTA POATE DUCE LA DEFECTE ALE CAPETELOR DE CITIRE SAU LA PIERDEREA DATELOR.

Daca in urma unei fluctuatii de tensiune hardul miroase a ars si chiar mai mult, unul dintre cipurile de pe spatele acestuia este vizibil deteriorat trebuie sa va adresati unui service specializat in recuperare de date pentru a va diagnostica hardul.

Nu incercati schimbarea PCB-ului deoarece acest lucru nu va ajuta cu nimic la noile generatii de harduri care au PCB-uri unice. Mai mult exista riscul sa produceti alte probleme dataorita incompatilitatii dintre capetele de citire si PCB.

 

Galerie Foto BIT Data Recovery

BIT Data Recovery White

Social Links