recuperare poze,fotografii

Recuperare poze de pe hard, stick, card sau orice dispozitiv

Daca ati sters pozele sau filmarile video si vreti sa le recuperati va asteptam in service pentru o diagnosticare gratuita care sa va face in maxim 24 de ore.

Suntem specializati in recuperare datelor(fotografii, poze, filmari video) de pe orice tip de dispozitiv de stocare a datelor: HDD, CARD, STICK USB, RAID.

BIT Data Recovery detine echipamente profesionale de recuperare a datelor, acest lucru ne permite sa recuperam datele chiar si dupa fomatarea unui card, stergerea unui folder, lovirea unui hard, arderea unui stick ... sau orice problema care nu va mai permite accesul la date.
recuperare poze
Destul de des se intampla ca din cauza unei erori sau din repezeala sa va stergeti pozele de pe hard sau card, si pentru acest gen de probleme tehnicienii nostri sunt gata sa va ajute.

Un alt caz des intalnit este formatarea accidentala a cardului din aparatul foto, pentru aceasta situatie asiguram recuperarea pozelor de pe orice tip de card SD, XD, MMC, Memory Stick Pro Duo. Este foarte important modul in care s-a facut formatarea, daca formatarea s-a facut LOW LEVEL adica cardul a fost umplut cu patern "00" atunci pozele nu mai mai pot fi recuperate, daca formatarea a fost facuta doar prin Quick Format atunci sunt sanse mari ca pozele sau filmuletele sa poata fi recuperate.

ESTE FOARTE IMPORTANT SA NU MAI SCRIETI NIMIC PE HARD SAU CARD PENTRU A FI POSIBILA RECUPERAREA POZELOR SAU FILMARILOR VIDEO.

Este indicat sa veniti in service pentru o diagnosticare gratuita, in urma acestui diagnostic va vom putea spune care sunt sansele de recuperare a pozelor si care sunt costurile aferente recuperarii.

Recuperam poze, imagini sau fotografii cu urmatoarele extensii : JPG, NEF, CR2, TIF, BMP, PNG, GIF, PSD, CDR, DWG sau orice tip de extensie folosita pentru imagini.

Recuperam fisiere video sau filmari video cu urmatoarele ttipuri de extensii: AVI, MP4, MPG, M2TS, MTS, MOV sau orice tip fisier video HD sau NON HD.

BIT Data Recovery prin tehnologiile de ultima ora de care dispune, faciliteaza recuperarea pozelor in cele mai dificile situatii indiferent daca pierderea acestora s-a produs ca urmare a formatarii unui card, a zgarierii unui CD/DVD, a nefunctionarii hardului din pc-ul dumneavoastra.

Servicii de recuperare poze

CAZURI DE RECUPERARE A FILMARILOR VIDEO

Exista foarte multe cazuri care necesita servicii de recuperare a filmarilor video:

 • formatarea accidentala sau stergerea unui card de memorie sau a unui MemoryStick
 • nedetectarea de catre calculator a unui Memory Stick sau a unui card cu poze
 • distrugerea sistemului de operarea din cauza unor virusi
 • zgarierea sau deterioarea unui CD/DVD cu poze, fotografii, date
 • formatarea accidentala a partitiei de pe hard sau stergerea acesteia
 • arderea hardului sau defectarea capetelor de citire/scriere
 • blocarea motorului hard disk-ului

In toate cazurile de mai sus sunt necesare proceduri diferite de recuperare a datelor si astfel costurile de recuperare vor fi diferite. De aceea este necesar sa ne aduceti hardul sau stickul in service pentru a face in prima faza o diagnosticare si ulterior va vom putea spune care sunt sansele de recuperare a pozelor sau filmuletelor pe care doriti sa la obtineti.

recuperari poze

Proceduri de recuperare fotografii

Procedurile de recuperare a fotografiilor difera in funtie de dispozitivul de stocare a datelor:

 • in cazul cardurilor de memorie sau a stick-urilor, recuperarea pozelor se face prin extragerea datelor de pe cip-ul de memorie
 • in cazul defectelor mecanice ale hardurilor recuperarea pozelor implica remedierea problemelor mecanice ale acestora in interiorul unui CLEAN ROOM CLASS 100 si apoi recuperarea datelor existente
 • in cazul defectelor pe CD/DVD procedura de recuperare poze, tine de utilizarea unor echipamente care faciliteaza accesarea datelor existente pe CD/DVD

Toate procedurile de recuperare a fotografiilor sunt efectuate de catre tehnicieni BIT Data Recovery care au experienta in rezolvarea unor astfel de cazuri.


BIT Data Recovery on Facebook
 • ARTICOLE DE PRESA

 • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


 • TESTIMONIALE RECUPERARI

McCann Erickson - Cosmin Andreescu – IT Manager
Am apelat la serviciile firmei BIT Consulting pentru recuperarea datelor de pe un Hard-Disk de 1.8”, putin atipic pentru interfetele populare folosite in majoritatea calculatoarelor. Ne-am adresat lor datorita recomandarilor venite de la diferiti .. citeste mai mult Sagetica Recuperari


 • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Pentru orice tip de dispozitiv pe care aveti poze sau filmulte si vreti sa le recuperati va asiguram diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore din momentul in care prim device-ul in service. Serviciile noastre ... citeste mai mult Sagetica Recuperari


 • INTREBARI FRECVENTE

Se pot recupera pozele de pe un card SD defect ?

R: Daca cardul nu mai este detectat este nevoie sa il desfacem si sa efectuam o procedura fizica de recuperare a pozelor. In peste 90% din cazul datele se pot recupera.

Am fomatat un card cu poze si filmari de la o nunta, se mai pot recupera?

R: Depinde de modul in care s-a facut formatarea, uneori datele pot fi recuperate alte ori nu. Si mai depinde si de tipul fisierelor ce trebuie recuperate. Nici un caz nu seamana cu altul , in peste 70% din cazuri pozele pot fi recuperate, sansele de recuperare pentru fisierele video sunt mai mici datori faptului ca sunt fisiere mari si pot fi fragmentate.Copyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.