Clienti recuperare

Clientii vorbesc despre serviciile noastre de recuperare date

Alcatel-Lucent Romania - Tiberiu Dinescu - IT Support Engineer 
Client Recuperare Alcatel LucentIn cadrul departamentului nostru IT am primit un hard care scotea zgomote neobisnuite. L-am dus la o firma unde a fost diagnosticat ca avand capetele de citire defecte si ne-a fost returnat deoarece nu aveau cum sa recupereze datele in astfel de situatii. In acel moment am apelat prima data la serviciile BIT Consulting si am fost multumiti de rezultate deoarece datele ne-au fost recuperate integral si timpul de raspuns favorabil  .  In momentul de fata suntem la a 3-a recuperare mecanica efectuata de acesta companie cu rezultate pozitive. Bit Consulting este o firma care trateaza clientii cu seriozitate si profesionalism , recomandam cu placere serviciile acestei companii .

Lafarge Romania - Sorin Tone - IT Manager
Client Recuperare Lafarge-RomaniaAm apelat la BIT Data Recovery de mai multe ori pentru recuperarea datelor de pe harduri cu diferite defecte. In unele cazuri datele au fost recuperate integral, iar in altele nu s-a putut recupera nimic Unul din cazurile nerecuperate l-am trimis ulterior la KROLL ONTRACK GERMANY si am primit acelasi rezultat. Acest lucru ne-a confirmat faptul ca serviciile oferite de BIT Data Recovery sunt la nivelul de care avem nevoie.

McCann Erickson - Cosmin Andreescu – IT Manager
Client Recuperare McCann EricksonAm apelat la serviciile firmei BIT Consulting pentru recuperarea datelor de pe un Hard-Disk de 1.8”, putin atipic pentru interfetele populare folosite in majoritatea calculatoarelor. Ne-am adresat lor datorita recomandarilor venite de la diferiti prieteni care deja apelasera la ei pentru probleme similare. Am trimis Hard-diskul in service cu increderea ca vom avea un diagnostic clar asupra defectiunii si totodata ca se vor putea recupera date de pe el. Fiecare pas care a urmat (diagnosticare, reparatia HDD-ului, recuperarea datelor) a fost facut cu profesionalism. Dupa numai trei zile am putut avea majoritatea datelor inapoi (98%), pierderea reprezentand date nesemnificative.

experienta avuta cu firma BIT Consulting in ceea ce priveste recuperarea datelor ma face sa recomand aceasta firma tuturor care au probleme de acest gen si vor sa aiba sanse mult mai mari de a isi recupera datele.

SCANDIA FOOD - Rares Popescu - Director Planificare Strategica si IT
Client Recuperare Scandia FoodAcum 10 ani, dupa ore intregi de munca asidua, folosind diverse softuri mai mult sau mai putin profesionale, recuperarea informatiei era un miracol cateodata, iar rezultatul era obtinerea de informatii partiale si de multe ori nerelevante sau nici o informatie in cazuri de defecte fizice. De cand am inceput colaborarea cu BIT Consulting, acum aproximativ 7 ani, stiu ca pot oricand apela la o echipa de profesionisti, un “laborator de recuperat date” in cel mai adevarat sens al expresiei. Am avut in decursul timpului situatii critice, medii de stocare cu informatii importante corupte, in care echipa Bit Consulting a recuperat datele in majoritatea cazurilor integral sau aproape integral in cazuri de defecte fizice. Sunt admirabile si un exemplu de urmat in mediul de business din Romania, excelenta procesului de comunicare cu beneficiarul, cotarea serviciilor, returnarea datelor, integritatea echipei, viteza de reactie, seriozitatea, intr-un cuvant profesionalismul cu care BIT Consulting isi trateaza clientii. Succes in continuare!

ROL ONLINE NETWORK SA - Mihai Batrineanu - CEO
Romania OnlineAm apelat la serviiciile Bit Consulting pentru recuperarea informatiilor de pe un sever cu controller-ul raid nefunctional, matrice in raid 10. Informatiile au fost recuperate intr-un timp record, de seara pana dimineata prin migrarea informatiilor pe un hdd bootabil care a putut fi folosit imediat pentru punerea in functiune a serverului

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD - Dragos Dinca - Director IT
Client Recuperare Tuborg RomaniaAm colaborat cu firma BIT Consulting pentru recuperarea datelor dintr-o matrice RAID5. Pe parcursul procesului de recuperare am putut evalua prestatia lor ca fiind una foarte competenta. In plus ne-au fost furnizate in permanenta informatii detaliate despre fiecare etapa a procesului de recuperare. In urma acestei colaborari apreciem profesionalismul oamenilor de la BIT Consulting.

 

GAZETA SPORTURILOR - LIVIU MATACHE - Director IT
Client Recuperare Gazeta SporturilorNu simti cu-adevarat fiorul tehnologiei digitale, decat daca iti pica hardul: toate datele tale, pe care le stiai acolo si le credeai in siguranta.. Ok, am inteles, tehnici de back-up: zilnic, saptamanal, anual! Stiam, si tocmai pentru asta am si luat un dispozitiv NAS (o cutie cu niste hard-uri inauntru, in matrice RAID). Si ce daca? Uite ca intr-o buna zi a picat si asta. Dar cum un om informat stie unde sa dea un telefon, hardul cu pricina a ajuns pe mina "recuperatorilor" de informatie. Cei mai buni. Extrag informatia mai ceva ca in filmul "Inception". In mai putin de 10 zile, am primit datele recuperate integral. Sute de giga, bit cu bit… Ce mai inseamna un bit in ziua de azi? Inseamna totul, daca vorbim de Bit Data Recovery!

UNIQA ASIGURARI SA - George Trandafir - Director Adjunct - Directia Daune
Client Recuperare UNIQA ASIGURARIAm avut o problema legata de defectarea unui HDD. M-am temut ca va trebui sa ma impac cu gandul ca voi pierde toate informatiile pe care le aveam stocate. Asa am aflat despre BIT Consulting, iar cu aceasta ocazie am fost placut surprins de promptitudinea si profesionalismul acestei firme. Datele au fost recuperate in proportie de 99%.
Multumesc pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti si am sa va recomand cu multa caldura tuturor celor ce se vor confrunta cu probleme precum cea cu care am avut-o!

SAINT GOBAIN ISOVER ROMANIA - Gabriel Poturlu -IT Manager
Client Recuperare SAINT GOBAIN ISOVER ROMANIASituatie de fapt: HDD-ul nu mai este recunoscut de Laptop, sistemul nu mai boot-eaza. Am incercat sa accesam HDD-ul prin intermediul unui rack extern USB – fara efect. Am observat chiar ca HDD-ul nu mai prezenta vibratiile specifice functionarii. Pentru ca lucrurile sa fie eventual si mai complicate acest HDD era criptat in intregime.
Cerinta: Recuperarea in intregime a datelor.
Solutia: Ca noi toti din IT incepem sa cautam in stanga si in dreapta o modalitate de a recupera ceva sau o experienta similara a altor colegi din domeniu. Din fericire networking-ul social functioneaza si la recomandarea unui fost coleg am ajuns la BIT Consulting. Aici HDD-ul a fost diagnosticat ca defect mecanic, au fost evaluate sansele de recuperare si in urmatoarele trei zile ne-a fost inapoiat ca si functional. Recomand serviciile BIT Consulting asa cum in general recomand folosirea specialistilor si a serviciilor specializate, pentru ca uneori lucrurile devin complicate si pentru ca le complicam noi.

CECCAR BRASOV - Marius Chiriac
Client Recuperare CECCAR BRASOVIn urma cu trei saptamani, am constatat ca HDD-ul extern Fujitsu ( 1 TB ), pe care societatea in care imi desfasor activitatea isi stoca datele nu mai functioneaza, asa ca l-am dus la cativa specialisti IT ptr diagnosticare. Din primele investigatii au constatat ca nu se poate face nimic pentru recuperarea datelor, HDD-ul avand o problema mecanica la motor ( probabil suferind un soc ), fapt pentru care ne-au recomandat BIT Data Recovery. Ca urmare am contactat firma mai sus mentionata si am avut norocul sa intalnim niste parteneri seriosi, profesionisti si promti, care ne-au recuperat datele in proportie de 100%  in regim de urgenta, fapt care ne face sa le multumim si sa ii recomandam cu incredere.

KERNEL CONTROL - Satmarean Alexandru -IT Administrator
Client KERNEL CONTROLAm apelat la serviciile firmei BitConsulting in urma unui failure a 2 Hardiskuri din 3 dintr-o matrice Raid 5. Pentru acest client, datele existente erau foarte sensibile. Dupa ce am prezentat situatia, echipa de la BitConsulting a inceput treaba si a reusit recuperarea completa a datelor. Recuperarea s-a facut foarte rapid si in mod profesionist, cu feedbackuri despre starea recuperari datelor si o implicare foarte mare. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu firma BitConsulting. In caz ca vom mai avea problem de acest gen, vom apela la serviciile firmei BitConsulting.

Marks & Spencer Romania - Duica Mihai
Marks & SpencerAm fost placut surprins de promptitudinea si profesionalismul de care ati dat dovada, de usurinta cu care am putut comunica.

Multumesc pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti si cu siguranta voi mai apela la dumneavoastra.

TOPO LAND CONSULT - Razvan DESPA – Director Tehnic
Marks & SpencerAm apelat la Bit Data Recovery pentru recuperarea datelor de pe un hard Segate de 1.5 TB cu defect mecanic, asta dupa o experienta neplacuta cu o alta firma de acelasi profil. Pot spune ca la inceput nu mi-au dat multe sanse pentru recuperarea datelor care erau foarte importante pentru mine, dar ca si la cealalta firma am spus "hai sa incercam". Am avut surpriza ca datele sa fie recuperate in proportie de aproape 95% in 3 saptamani, in comparatie cu cealalta firma care dupa 4 luni nu au putut recupera nimic. In concluzie recomand BIT Data Recovery mai ales pentru profesionalism si realism.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca  -  Prof.dr.ing.Marius Bulgaru
Client Recuperare Universitatea Tehnica din ClujNe-am adresat firmei BIT Consulting pentru recuperarea datelor aflate pe un hard disk supus unui puternic soc mecanic. Erau date acumulate care reprezentau munca depusa in ultimii cinci ani. Dupa ce am batut la mai multe usi unde am auzit acelasi refren "din pacate nu putem face nimic" BIT Consulting a fost ultima speranta. Ni s-a oferit un serviciu de o calitate ireprosabila executat de specialisti autentici dedicati profesiei si clientilor. 

Universitatea Politehnica BucurestiUniversitatea Politehnica Bucuresti – Vlad PIRAIANU

Am apelat la serviciile de recuperare a datelor in urma unui defect electric la un HDD.

Colaborarea cu BIT Consulting a fost extrem de prompta, eficienta si profesionista iar datele au fost recuperate in proportie de 100%.

Multumesc BIT Consulting!

ENERGI-CO HOLDING – Viorel Badea – Director Administrativ
Client Recuperare EnrgicoSuntem clientii BIT Consulting pe parte de SERVICE IT , cand ne-a picat hardul de pe un calculator am chemat pe unul dintre tehnicienii lor care au luat calculatorul mi-au recuperate datele si au facut calculatorul functional a doua zi cu tot cu date recuperate. Nu m-a surprins deloc modul lor de lucru, este ceva obisnuit sa beneficiez de astfel de servicii rapide si eficiente.

SSIF VOLTINVEST SA CRAIOVA - TANCIU ADRIAN
Client Recuperare Voltinvest Va multumim pentru profesionalism, promptitudine si eficienta. Sincer numai credeam ca mai puteti recupera ceva de pe un HDD ars, pentru ca am mai apelat si la alta firma, care initial au spus ca e ceva minor si se rezolva intr-o ora,  apoi au prelungit la 24 ore si la sfarsit  ne-au dat verdictul "nu se poate recupera nimic!!!!"... la dumneavoastra ati spus de la inceput ca va dura 10 zile si intradevar atat a durat... prompt si la obiect!!!!

BRITISH AMERICAN TOBACCO (ROMANIA) - TANASE ADRIAN DANIEL
Client RecuperareBRITISH AMERICAN TOBACCO (ROMANIA)Multumesc mult! Am recuperat cea mai mare parte din datele importante și urgente!

RODAX MANAGEMENT – GEORGE MARINA, Director General
Client Recuperare Rodax ManagementAtunci cand o apreciere vine de la oameni care lucreaza in acelasi domeniu, cred ca nu e nevoie de foarte multe argumente. Totusi, pentru conformitate, as spune ca am fost placut impresionat nu numai de capacitatea tehnica dovedita de BIT Data Recovery, dar si de seriozitatea si atitudinea proactiva manifestate in relatiile cu partenerii.

Asociatia Brokerilor -  Maria Niculae- Director Economic
Client Recuperare Asociatia BrokerilorCand te referi la BIT Data Recovery  implicit te referi la profesionistii care cu rapiditate si eficienta iti rezolva problemele. Ti s-a defectat hardul, ai pierdut fisiere sau partitii………..nu dispera !  ei sunt la datorie si in cel mai scurt timp simti ca se intampla o minune, datele sunt recuperate si totul reintra in normal.
Desi nu doresc sa mai trec prin situatii de criza, acum sunt mult mai linistita ca stiu ca exista ei si am certitudinea ca sunt capabili sa gaseasca solutia salvatoare. De aceea, ii recomand cu simt de raspundere, cel putin pentru genul de activitate de care a beneficiat instituatia la care lucrez.

PROCOR S.A. Targoviste - ing. Marius Neagu
Client Recuperare ProcorAvand in vedere experienta nefericita a firmei noastre care a facut sa apelam la serviciile dumneavoastra vrem sa remarcam profesionalismul si implicarea exemplara a angajatilor BIT Consulting in recuperarea documentelor si bazelor de date de pe suportul de memorie.
Speram sa mentineti in continuare standarde ridicate in privinta serviciilor pe care le oferiti si "sa fiti aproape de noi cand ne va fi mai greu".

LOGOS CORPORATE – Iulia Croitoru
Client Recuperare Logos CorporateAm apelat la serviciile BIT Data Recovery deoarece nu mai functiona calculatorul pe care aveam toata contabilitatea firmei si multe alte documente extrem de importante pentru companie, ulterior au constatat ca hardul era ars, in doua zile ne-au recuperat datele, au schimbat hardul si am avut calculatorul functional cu toate datele recuperate integral. Sunt  foarte multumita de serviciile oferite si ii recomand cu incredere.

 

APDRP - Cristina Cojocariu - Expert IT
Agentia de plati pentru dezvoltare rurala si pescuitIn urma recomandarilor unor prieteni am apelat la serviciile BitConsulting pentru recuperarea datelor de pe un HDD ale carui circuite electrice au fost arse. Colaborarea cu Bit Consulting a fost cu succes, recuperarea datelor de catre acestia fiind totala.
Multumim,Bit Consulting.

BITCORE SOFT - Cornel Neicu – Director General
Este prima oara cand apelez la serviciile unei firme din acest domeniu (sper sa fie si ultima), dar am ramas placut impresionat de promtitudinea, profesionalismul si calitatea serviciilor dumnevoastra. Acestea sunt calitati ce greu pot fi trecute cu vederea.

SINEVYZION TV PRODUCTION – Duicu Razvan – IT Manager
In momentul in care un RAID 0  de 1.5 TB mi s-a corupt am crezut ca nu se mai poate face nimic pentru recuperarea datelor dar din fericire cineva mi-a recomandat BIT Data Recovery, m-au scos dintr-o mare incurcatura, in 3 zile am avut toate datele recuperate si livrate . Acum la randul meu recomand si eu serviciile acestei firme de cate ori am ocazia.

STEFAN E.M. ANDREI-NICOLAS INTREPRINDERE INDIVIDUALA – Mihnea Turcu - Fotograf
Draga cititorule,
Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca te poti afla in doar doua ipostaze din viata ta: fie extrem de suparat (o mahnire specifica inainte de a-i contacta pe baietii de la Bit), fie foarte fericit (cam ceea ce sunt eu acum, dupa ce m-au sunat si mi-au spus "Buna dimineata, referitor la cazul Dumneavoastra am reusit sa recuperam 99,98% !!!"). Este dureros sa traiesti chiar si macar jumatate de zi cu impresia ca ti-ai pierdut ultimii 5 ani de fotografie, excursii, amintiri. Totul, disparut intr-o secunda… Bucuria recuperarii e nemarginita, la fel si lectia invatatata. Multumim celor de Bit Data Recovery pentru serviciul impecabil.

DIMI SRL - Marin Doru - Desktop Publisher 
Client Recuperare Alcatel LucentDoresc sa va multumesc in numele DIMI SRL pentru serviciile ireprosabile de care ati dat dovada.
Sunt mai mult decat surprins ca ati reusit sa recuperati datele noastre in proportie de 100% cu structura si denumirile fisierelor asa cum au fost inainte de pierderea lor. Mai ales avand in vedere ca am mai apelat la o firma locala care nu a reusit recuperarea lor.

Zarea SA - Dorel Calinoiu - Departament IT
Client ZareaIn numele colegilor de la Zarea SA, va multumesc pt profesionalismul si intelegerea dovedite in colaborarea noastra si va doresc mult succes in continuare in activitatea dvs, care e de multe ori un ajutor nesperat in situatii aparent imposibile!


BIT Data Recovery on Facebook
  • ARTICOLE DE PRESA

  • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


  • TESTIMONIALE RECUPERARI

SSIF VOLTINVEST SA CRAIOVA - TANCIU ADRIAN
Va multumim pentru profesionalism , promptitudine si eficienta. Sincer numai credeam ca mai puteti recupera ceva de pe un HDD ars, pentru ca am mai apelat si la alta firma, care.. citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • PORTOFOLIU RECUPERARE
Portofoliu Clienti Recuperari

  • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Recuperarea datelor poate fi un process foarte anevoios, destul de scump si care necesita timp indelungat in situatiile in care defectul ... citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • PROCEDURI DE RECUPERARE

In momentul in care un client ne aduce un hard in service acesta completeaza un document prin care ii este garantata confidentialitatea datelor. In aceasta etapa noi vom studia cu atentie harddiskul dumneavoatra pentru a putea identifica exact cauza care a dus la pierderea datelor... citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • INTREBARI FRECVENTE

Hardul are electrica arsa, in cat timp se pot recupera datele si care sunt sansele de recuperare?
citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • RECUPERARE DATE CD DVD

BIT Data Recovery este specializata in recuperarea de documente, fotografii, filme, si orice alt tip de fisiere inaccesibile sau corupte.. citeste mai mult Sagetica Recuperari


Copyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.