servicii recuperare carduri flash

Recuperam date de pe SSD-uri cu defect LOGIC sau FIZIC

BIT Data Recovery ofera solutii profesionale de recuperare a datelor de pe SSD-uri : KINGSTON, INTEL, Corsair, OCZ, ADATA, Micron, Samsung... sau orice alt producator.

In functie de problema pe care o are SSD-ul dumneavoatra metoda de recuperare a datelor poate fi diferita, in cazul in care SSD-ul este accesibil vorbim despre un DEFECT LOGIC, iar datele pot fi recuperate cu ajutorul programelor noastre specializate direct de pe interfata SATA a SSD-ului.

In cazul in care SSD-ul nu mai este accesibil discutam despre un DEFECT FIZIC, in acest caz singura posibilitatea de recuperarea a datelor de pe SSD este recuperarea datelor direct de pe flash-urile SSD-ului cu ajutorul echipamentelor profesionale.

Multi din cei carora li se strica SSD-ul se gandesc ca "s-a ars ceva in interior", in 99% din cazuri este gresit acest rationament. De cele mai multe ori un SSD nu mai functioneaza deoarece se produc deteriorari la nivelul flash-urilor de memorie care nu mai permit initializarea SSD-ului si accesul la date.

Recuperare Date SSD KINGSTON 64GB

Va prezentam un exemplu de SSD pe care compania noatra la recuperat cu succes. il poate recupera in Romania deoarece detinem tehnologii de recuperare de la cei mai mari 2 producatori din lume:

Exista si clase de SSD-uri care nu pot fi recuperate pentru moment, aici intra acele modele de SSD-uri care folosesc controllere SANDFORCE, spre exemplu SSD-urile de la CORSAIR sau OCZ in general folosesc aceste controllere.

Aceste controllere encripteaza datele de pe flash-urile de memorie ceea ce face imposibila recuperarea datelor de pe SSD prin desfacerea SSD-ului. Evident producatorii de echipamente cu care lucram fac cercetari pentru gasirea unei soutii de rezolvare a acestor cazuri si probabil ca vor putea fi recuperate peste un interval de timp.

Una dintre probleme mai des intalnite in ultima perioada este problema SSD-urilor intel din clasa 320 care ajung sa nu mai fie detectate de catre PC sau sunt detectat cu o capacitate de 8MB. BIT Data Recovery dispune de solutie profesionala de recuperare de pe de SSD-urile cu acest tip de probleme fara a piede garantia SSD-ului iar procentul de date recuperate depaseste 90%. Mai jos aveti un exemplu de SSD care in momentul in care a juns in service nu mai putea fi conecatat pe nici un PC si era complet inaccesibil, noi am reusit sa recuperam peste 90% din date.

Recuperare SSD Intel 320 cu problema BAD CTX

Alt gen de probleme pe care le-am intalnit la anumite SSD-uri au fost BAD SECTOARELE, da unele modele de SSD-uri isi produc dupa un anumit inteval de timp un fel de BAD SECTOARE care blocheaza accesul la datele de pe SSD. Am intalnit acest gen de probleme la SSD-urile : ADATA, CORSAIR si OCZ.

Avand in vedere ca detinem echipamente de recuperare de la cei mai mari doi producatori de echipamente de profil, avem sanse foarte mari de recuperare a datelor de pe un SSD defect.

Daca detineti un SSD de pe care doriti sa recuperati datele va asteptam cu dispozitivul in service pentru o diagnosticare gratuita. Mai multe date de contact puteti gasi aici.


BIT Data Recovery on Facebook
  • ARTICOLE
Articol recuperare date Chip Noiembrie 2010

  • PORTOFOLIU CLIENTI  • TESTIMONIALE RECUPERARI

SSIF VOLTINVEST SA CRAIOVA - TANCIU ADRIAN
Va multumim pentru profesionalism , promptitudine si eficienta. Sincer numai credeam ca mai puteti recupera ceva de pe un HDD ars, pentru ca am mai apelat si la alta firma, care.. citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • PORTOFOLIU RECUPERARE
Portofoliu Clienti Recuperari

  • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Recuperarea datelor poate fi un proces foarte anevoios, destul de scump si care necesita timp indelungat in situatiile in care defectul ... citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • DESPRE SSD-uri

Din moment ce vizitati aceasta pagina cel mai probabil aveti un SSD de pe care doriti sa recuperati datele. E adevarat, si SSD-urile au problemele lor. Inca nu exista un mediu de stocare a datelor 100% sigur, dar va putem ajuta cu recuperarea datelor de pe SSD-ul dumneavoastra.

La momentul aparitiei SSD-urilor producatorii spuneau ca vor fi noua solutie de depozitarea a datelor si dadeau garantii ca vor fi mult mai sigure decat hardurile. Intradevar sunt mult mai rezistente la socuri fata de harduri dar sunt destul de sensibile in ceea ce priveste interactiunile de natura electrica in momentul citirii/scrierii.

SSD-urile au aparut pe piata in urma cu cativa ani si reprezinta tehnologia de inlocuire a hardurilor. Spre deosbire harduri unde pentru depozitarea datelor erau folosite platane si capete de citire/scriere la SSD-uri sunt folosite flash-uri de memorie, iar scrierea/citirea datelor sa face concomitent pe mai multe flash-uri prin diverse algoritmuri de scriere pentru a maximiza viteza de citire/scriere.

 

 


Copyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.