Informatii BIT Data Recovery

Despre BIT Data Recovery

Logo BIT Data Recovery

BIT Data Recovery reprezinta departamentul de recuperare date din cadrul companiei BIT Consulting. Acest departament a luat fiinta in 2007 pentru a asigura servicii profesionale de recuperare a datelor de pe orice tip de hard ATA, SATA sau SCSI, STICK USB, Carduri SD, MMC, si matrici RAID 0,5,6,10.

Datorita investitiilor efectuate si a personalului specializat BIT Data Recovery a devenit compania numarul 1 in ROMANIA in domeniul recuperarilor de date. In momentul de fata detinem cei mai buni specialisti pe defecte mecanice din ROMANIA, suntem singura companie din ROMANIA cu solutii de recuperare a hardurilor SAS si SCSI cu defecte FIRMWARE, si avem sute de cazuri care au fost diagnosticate ca fiind nerecuperabile de celelalte firme de pe piata, iar tehnicienii nostri le-au recuperat partial sau total.

Ne propunem sa mentinem acelasi standard ridicat in domeniul recuperarii datelor si sa oferim in permanenta cele mai bune solutii de recuperare date din ROMANIA.

Informatii BIT Consulting

Despre BIT Consulting

Logo BIT ConsultingBIT Consulting a fost infiintata in 2005 avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii si consultanta IT&C pentru companii.

Serviciile oferite sunt garantate de catre echipa BitConsulting , aceasta fiind capabila sa gestioneze orice aspect al domeniului IT&C : bugete de tehnologizare IT&C, infrastructura de retea, achizitii hardware, instalare de echipamente, asistenta tehnica, helpdesk, identitate vizuala, web design, SEO, web hosting, aplicatii software, cursuri de specializare, furnizare de servicii de voce si internet.

Parteneriatele nostre cu furnizori cheie din industria IT&C garanteaza faptul ca putem oferii cele mai avantajoase solutii in vederea achizitiilor de echipamente hardware sau aplicatii software.

Indiferent de domeniul de activitate, de necesitatile IT&C sau de marimea unei companii, BitConsulting isi propune sa aduca un plus de valoare prin solutiile si serviciile oferite.


BIT Data Recovery on Facebook
  • ARTICOLE DE PRESA

  • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


  • TESTIMONIALE RECUPERARI

SSIF VOLTINVEST SA CRAIOVA - TANCIU ADRIAN
Va multumim pentru profesionalism , promptitudine si eficienta. Sincer numai credeam ca mai puteti recupera ceva de pe un HDD ars, pentru ca am mai apelat si la alta firma, care.. citeste mai mult Sagetica Recuperari


Copyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.