servicii recuperare carduri flash

Recuperam date de pe toate tipurile de harduri externe

Oferim servicii profesionale de recuperare de date de pe hard-uri externe de la urmatorii producatori: Western Digital, Seagate, Samsung, Toshiba, Adata, Verbatim, Fujitsu, Hitachi, LACIE, Transcend, Freecom sau orice alt producator de harduri externe.

Cele mai frecvente tipuri de defecte pe care le intalnim la hardurile externe sunt defectele mecanice deoarece utilizatorii lovesc sau scapa hardurile externe din neglijenta sau din neatentie.

In urma unui astfel de eveniment exista sanse ca datele sa poata fi recuperate dar exista si situatii in care datele nu pot fi recuperate de pe hardul extern. Bit Data Recovery are cel mai mare grad de cazuri rezolvate din Romania pe astfel de probleme.

Recuperare date hard extern

Cele mai intalnite cazuri de defecte ce necesite recuperare date sunt :

  • utilizatorul se impiedica de cablul de alimentare si tranteste hardul de pe birou
  • utilizatorul atinge hardul care sta in pozitie verticala si se rastoarna
  • utilizatorul scapa hardul extern jos in timpul transportului

Recuperare Date Hard Extern Western Digital Recuperare Date Hard Extern SeagateRecuperare Date Hard Extern LacieRecuperare Date Hard Extern Fujitsu SiemensRecuperare Date Hard Extern Samsung

Cele mai utilizate tipuri de harduri externe sunt Western Digital si Seagate. Aceste doua marci reprezinta cu aproximatie 70-80% dintre hardurile externe vandute si asadar 70 - 80% dintre hardurile externe cu probleme mecanice.

Vom discuta despre hardurile externe de 3.5" specifice celor doua marci. In cazul Western Digital cel mai des se intampla ca in urma unei caderi sau a unui soc sa se produca o miscare necontrolata a capetelor de citire scriere care poate duce la zgarierea platanelor sau la blocarea capetelor de citire pe suprafata platanelor. In cazul hardurilor Western Digital externe foarte rar se intampla sa se blocheze motorul hardului. In aceste cazuri sansele de recuperare a datelor sunt extrem de variabile si depind de modul in care a cazut hardul, daca a fost sau nu in functiune in momentul caderii.

In cazul hardurilor SEAGATE de 3.5" cel mai intalnit tip de defect in urma unui soc este blocarea motorului. Seriile Free Agent 3.5" de la Seagate folosesc in marea majoritate harduri de peste 500Gb care sunt extrem de sensibile la socuri. Avem destul de multe cazuri in care in urma unei rasturnari a hardului s-a blocat motorul. In aceste situatii singura modalitate de recuperare a datelor este o operatiune de mutarea a platanelor. BIT DATA RECOVERY este singura companie din Romania care are echipamentele necesare pentru astfel de operatiuni de recuperare a datelor.

In afara de defectele mecanice mai sunt si cazuri de defecte electice sau defecte firmware, ,dar acestea reprezinta un procent destul de mic.

In cazul hardurilor externe de 2.5" (ne referim la cele alimentate doar pe usb cum este cel din imaginea alaturata) cele mai multe probleme apar tot in urma unor socuri sau loviri a hardului.

Datorita faptului ca sunt foarte mici ca dimensine acestea pot fi purtate in buzunar, poseta sau geanta si drept urmare exista foarte mari sanse de a suferi socuri.

Exista foarte multi producator de harduri externe de 2.5" Western Digital, Seagate, Adata, Verbatim, Samsung, Transcend, Toshiba, Samsung, Apple, Hitachi, HP, Lacie, Lenovo, Prestigio, Silicon Power, Teac, Fujitsu Siemens, Freecom dar in interiorul acesotor harduri se afla cam aceleasi 4,5 marci de harduri ( Seagate, Western Digital, Toshiba, Samsung, Fuhitsu Siemens) dintre care Western Digital detine mai mult de jumatate din piata.

Pentru recuperarea datelor de pe HDD sunt necesare echipamente specializate care ne permit operatiuni de desfacere a hardiscurilor, iar recuperarea datelor sa se faca in conditii de maxima siguranta. In cazul defectelor mecanice desfacerea hardului se face intr-un mediu adecvat Clean Room Class 100 .

Recuperarea Datelor de pe harduri externe Western Digital 2.5" si 3.5"

Cele mai vandute tipuri de harduri externe sunt cele Wester Digital My Passport de 2.5" si My Book de 3.5". Aceste harduri contin o modalitate de encriptare a datelor pe platane si o interfatare directa pe USB2 sau USB3 care face ca recuperarea datelor sa fie foarte dificila. Hardurile externe in general sunt predispuse socurilor care duc la deteriorari de suprafata si la pierderea datelor.

BIT Data Recovery a dezvoltat o solutie prin care se pot recupera datele partial de pe aceste harduri in functie de gradul de deterioarare al datelor. Pana in momentul de fata avem recuperate partial sau total majoritatea modelelor de harduri externe de la Western Digital:

WD2500BMVS-11F9S0 WD2500BMVU-11A04S0 WD1600BMVS-11F9S0 WD3200BMVS-11F9S0 WD3200BMVV-11A9MS0 WD2500BMVU-11A04S0 WD2500BMVV-11GNWS0 WD5000BMVV-11SXZ1 WD3200BMVV-11A1PS0 WD5000BMVV-11GNWS0 WD5000BMVU-11A08S0 WD5000BMVV-11A1CS0 WD3200BMVU-11A04S0 WD3200BMVU-11A04S0 WD5000BMVW-11AMCS2 WD3200BMVW-11AMCS0 WD5000BMVW-11AMCS0, WD5000BMVW-11AMCS2 WD10TMVW-11ZSMS4 WD10TMVV-11TK7S1 WD10TMVV-11BG7S0 WD10TMVW-11ZSM1 WD10TMVV-11A27S1 WD10TMVV-11A27S0

Toate aceste modele de harduri provin din carcase My Passport Essential, My Passport Essential SE, My Passport for Mac, My Book Essential, My Book for Mac

Lista detaliata a tipurilor de harduri externe recuperate in service-ul nostru

Daca detineti un hard extern care nu mai este functional si doriti sa recuperati datele va asteptam cu hardul in service pentru o diagnosticare gratuita. Mai multe date de contact puteti gasi aici.


BIT Data Recovery on Facebook
  • ARTICOLE DE PRESA

  • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


  • TESTIMONIALE RECUPERARI

SSIF VOLTINVEST SA CRAIOVA - TANCIU ADRIAN
Va multumim pentru profesionalism , promptitudine si eficienta. Sincer numai credeam ca mai puteti recupera ceva de pe un HDD ars, pentru ca am mai apelat si la alta firma, care.. citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca hardiscul extern nu mai poate fi accesat este indicat sa-l aduceti in service pentru o diagnosticare gratuita. Un tehnician il va verifica si va da un raspuns in maxim 24 de ore, veti primi pret pentru recuperare date hard extern si timp de recuperare pentru procedura aferenta... citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • PROCEDURI DE RECUPERARE

Pentru hardurile externe procedura de recuperare implica desfacerea hardului si extragerea hardului intern din carcasa, ulterior se vor efectua procedurile de recupearare Electric, Firmware sau Mecanic. La procedura Mecanica este necesara sa desfacem si hardul intern dar acest lucru se face intr-un mediu adecavat - CLEAN ROOM CLASS 100. ... citeste mai mult Sagetica Recuperari  • INTREBARI FRECVENTE

Am scapat hardul de pe birou si era in timpul functionarii, acum se aude un sunet si nu-l mai vede calculatorul, se mai pot recupera pozele?
R: In cel mai rau caz s-au produs deteriorari pe toate suprafatele si nu mai poate fi recuperat nimic, dar asta se intampla in 25 % din cazuri. In 75 % din cazuri se produc deteriorari doar pe o suprafata sua pe mai multe suprafete dar restul suprafetelor nu sunt deteriorate, in aceste cazuri datele pot fi recuperate partial de pe suprafetele netederiorate.

Am fost cu hardul intr-un service si mi-au desfacut hardul in fata mea l-au verificat in interior si nu avea nimic, au spus ca nu inteleg de ce nu merge si mi l-au dat inapoi, dumnevoatra puteti sa recuperati datele ?
R:Din pacate sunteti victima profesionalismului tipic romanesc, "REPAR ORICE". Sunt foarte multe persoane cu cunostinte in domeniul IT care desfac hardurile in mediu normal si nu stiu ca trebuie desfacute intr-un mediu fara particule de praf. Ca sa revin la intrebare, DA este posibil ca datele sa poata fi recuperate partial, prin desfacerea hardului de o persoana neautorizata in mod sigur au mai aparut si alte probleme fata de problemele initiale ale hardului cum ar fi : particule de praf, amprente pe platane, desincornizari ale platanelor, zgarieturi in urma extragerii defectuoase a capetelor de citire...


Copyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.