Recuperam date de pe cd si de pe dvd

SERVICII DE RECUPERARE DATE DVD SI CD

RECUPERAM DATE DE PE DVD SAU CD CHIAR DACA ESTE ZGARIAT !

RECUPERARE DVD ZGARIATBIT Data Recovery este specializata in recuperarea de documente, fotografii, filme, si orice alt tip de fisiere inaccesibile sau corupte de pe :
CD (CD-R, CD-RW, , Mini CD-R, Mini DVD-R/RAM, AUDIO CD), DVD (DVD-RAM, DVD-R/W, DVD+R/W, DVD-DL)

Cu ajutorul echipamentelor noastre putem recupera date de pe CD sau DVD chiar daca acestea sunt zgariate, deteriorate sau cu sesiuni neincheiate sau nefinalizate.

Producatorii de dispozitive optice de stocare (CD/DVD) spun ca acestea sunt un mediu de stocare capabil sa pastreze informati pentru 100 de ani, dar cu totii am trecut prin situatii in care dupa 1 an sau 2 in care nu ne-am atins de un CD/DVD acesta nu a mai functionat. Aceasta este doar una dintre situatiile in care va putem ajuta sa recuperati datele de pe DVD printre multe altele pe care le veti putea identifica mai jos.

Tipurile de defecte pe care le poate avea un DVD sunt defecte LOGICE sau FIZICE.

In cazul defectelor LOGICE recuperarea se face cu ajutorul unor softuri specializate care pot sa identifice datele de pe CD sau DVD chiar daca acestea au fost finalizate necorespunzator, au fost formatate sau pur si simplu nu pot fi citite.

In cazul defectelor FIZICE de cele mai multe ori suprafata CD-ului sau a DVD-ului este foarte zgariata, gaurita sau chiar sparta. In aceste situatii cu ajutorul echipamentelor noastre vom incerca refacerea suprafetei CD/DVD-ului si recuperarea integrala sau partiala a datelor.

Apelati cu incredere la serviciul nostru de RECUPERARE DATE DVD sau CD daca doriti sa reintrati in posesia datelor dumneavoastra. Trebuie sa ne aduceti DVD-ul sau CD-ul in service vom face o DIAGNOSTICARE GRATUITA si in urma acesteia va vom comunica costurile pentru serviciul de RECUPERARE DATE DVD sau CD.

cazurile care duca la recuperare

CAZURI FRECVENTE CARE NECESITA RECUPERE DATE DVD

 • un CD/DVD nu a mai fost utilizat de mai mult de un an si cand este bagat in calculator nu mai este recunoscut
 • s-au produs zgarieturi pe suprafata CD/DVD si acesta nu mai este vazut in My Computer
 • am scris niste date pe CD/DVD si nu mi s-a incheiat sesiunea
 • am dat un QUICK ERASE pe CD-RW/DVD-RW si aveam date importante
 • am adaugat inca o sesiune pe CD/DVD si nu mai vad sesiunea anterioara
 • vad fisierele de pe CD/DVD dar cand vreau sa la copiez imi da eroare
 • am un DVD cu o filmare foarte importanta care trebuie recuperata
 • recuperare de orice tip de fisiere scrise in format ISO sau UDF care nu mai pot fi accesate din motive necunoscute
 • stergerea accidentala de pe CD/DVD sau formatarea lui
 • datele sunt afisate intr-un alt format decat ar trebui sa fie in mod normal
 • in timpul citirii unui CD/DVD calculatorul nu se mai comporta normal si se blocheaza

Toate cazurile de mai sus necesita serviciul de RECUPERARE DATE DVD/CD si in cele mai multe cazuri se concretizeaza prin recuperarea completa a datelor.


BIT Data Recovery on Facebook
 • ARTICOLE DE PRESA

 • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


 • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Recuperarea datelor poate fi un proces foarte anevoios, destul de scump si care necesita timp indelungat in situatiile in care defectul ... citeste mai mult Sagetica RecuperariCopyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.