Recuperare date DVD / CD

AI UN CD, DVD ZGARIAT ? VINO SA-TI RECUPERAM DATELE!

Recuperare date DVD / CD

BIT Data Recovery este specializata in recuperarea de documente, fotografii, filme, si orice alt tip de fisiere inaccesibile sau corupte de pe : CD (CD-R, CD-RW, , Mini CD-R, Mini DVD-R/RAM, AUDIO CD), DVD (DVD-RAM, DVD-R/W, DVD+R/W, DVD-DL) Cu ajutorul echipamentelor noastre putem recupera date de pe CD sau DVD chiar daca acestea sunt zgariate, deteriorate sau cu sesiuni neincheiate sau nefinalizate.

Producatorii de dispozitive optice de stocare (CD/DVD) spun ca acestea sunt un mediu de stocare capabil sa pastreze informati pentru 100 de ani, dar cu totii am trecut prin situatii in care dupa 1 an sau 2 in care nu ne-am atins de un CD/DVD acesta nu a mai functionat. Aceasta este doar una dintre situatiile in care va putem ajuta sa recuperati datele de pe DVD printre multe altele pe care le veti putea identifica mai jos.

Galerie Foto BIT Data Recovery

Cazuri frecvente care necesita recuperare date DVD/CD

  • un CD/DVD nu a mai fost utilizat de mai mult de un an si cand este bagat in calculator nu mai este recunoscut
  • s-au produs zgarieturi pe suprafata CD/DVD si acesta nu mai este vazut in My Computer
  • am scris niste date pe CD/DVD si nu mi s-a incheiat sesiunea am dat un QUICK ERASE pe CD-RW/DVD-RW si aveam date importante
  • am adaugat inca o sesiune pe CD/DVD si nu mai vad sesiunea anterioara
  • vad fisierele de pe CD/DVD dar cand vreau sa la copiez imi da eroare

  • am un DVD cu o filmare foarte importanta care trebuie recuperata
  • recuperare de orice tip de fisiere scrise in format ISO sau UDF care nu mai pot fi accesate din motive necunoscute
  • stergerea accidentala de pe CD/DVD sau formatarea lui
  • datele sunt afisate intr-un alt format decat ar trebui sa fie in mod normal in timpul citirii unui CD/DVD calculatorul nu se mai comporta normal si se blocheaza

Cele 2 tipuri de defecte pe care le poate avea un DVD /CD

...

Defect Logic

In cazul Defectelor LOGICE recuperarea se face cu ajutorul unor softuri specializate care pot sa identifice datele de pe CD sau DVD chiar daca acestea au fost finalizate necorespunzator, au fost formatate sau pur si simplu nu pot fi citite.

defect fizic DVD

Defect Fizic

In cazul Defectelor FIZICE de cele mai multe ori suprafata CD-ului sau a DVD-ului este foarte zgariata, gaurita sau chiar sparta. In aceste situatii cu ajutorul echipamentelor noastre vom incerca refacerea suprafetei CD/DVD-ului si recuperarea integrala sau partiala a datelor.

BIT Data Recovery White

Social Links