Date de contacte

Termeni si conditii de utilizare a site-ului recuperaridate.ro

1. Informatii despre site

Site-ul web www.recuperaridate.ro este proprietatea firmei SC BIT CONSULTING PRO SRL, cu sediul in Str. Malcoci, Nr. 21, Bl. 40, Sc. 6, Ap. 70, Sector 5, 051923 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7215/2005, CIF RO17497274.

Adrese de contact: Str. Balciului, Nr. 7, Sector 2, 021501 Bucuresti
Tel: +40-21.326.44.70 FAX: +40-21.252.44.78

2. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatii necesare despre recuperarea datelor de pe medii de stocare avariate.
Prin intermediul formularului de contact, utilizatorii sitului pot solicita informatii suplimentare cu privire la recuperari date de pe HARD ( 2.5", 3.5",1.8"), STICK USB, CARD(SD, XD, Memory Duo, MMC), CD, DVD, RAID (0,1,5,6). SC BIT CONSULTING PRO SRL isi rezerva dreptul de a raspunde sau nu acestor solicitari.

3. Proprietatea Intelectuala
3.1 Continutul paginilor site-ului web www.recuperaridate.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC BIT CONSULTING PRO SRL. Toate materialele (incluzand toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al SC BIT CONSULTING PRO SRL
3.2. Este interzisa orice utilizare a continutului, imaginilor, design-ului  www.recuperaridate.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@bitconsulting.ro. In caz contrar, se pedepseste conform legii.

4. Modificări
SC BIT CONSULTING PRO SRL îşi rezervă dreptul discreţionar de a suspenda, schimba, modifica, adăuga sau elimina oricând informaţii de pe site.
SC BIT CONSULTING PRO SRL îşi rezervã dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura acestui website fără a anunţa în prealabil acest lucru.

5. Legi si Jurisdictie
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.


BIT Data Recovery on Facebook
  • ARTICOLE DE PRESA

  • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


  • TESTIMONIALE RECUPERARI

SSIF VOLTINVEST SA CRAIOVA - TANCIU ADRIAN
Va multumim pentru profesionalism , promptitudine si eficienta. Sincer numai credeam ca mai puteti recupera ceva de pe un HDD ars, pentru ca am mai apelat si la alta firma, care.. citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • PORTOFOLIU RECUPERARE
Portofoliu Clienti Recuperari

  • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Recuperarea datelor poate fi un proces foarte anevoios, destul de scump si care necesita timp indelungat in situatiile in care defectul ... citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • INTREBARI FRECVENTE

Hardul are electrica arsa, in cat timp se pot recupera datele si care sunt sansele de recuperare?
citeste mai mult Sagetica RecuperariCopyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.