Recuperam date pentru Constanta

Servicii de recuperare de date pentru Constanta

Bit Data Recovery, firma specializata pe recuperari de date de pa hdd-uri cu defecte mecanice, electrice sau logice ofera DIAGNOSTICARE GRATUITA persoanelor juridice sau fizice din Constanta. De asemenea service-ul nostru ofera diagnosticare gratuita si altor medii de stocare precum: stick usb, memory card, SSD-uri, RAID, tablete, CD DVD.

Mai mult, BIT DATA RECOVERY suporta taxele de transport pentru cei care vor sa trimita dispozitivul in service-ul nostru. Mai multe detalii aici.

Recuperare date Constanta

In urma diagnosticarii, tehnicienii Bit Data Recovery vor incadra hard disk-ul la unul dintre urmatoaterele defecte: defect logic, defect electric/firmware, defect mecanic. Mai multe detalii privind defectele pe care le poate suferi un hdd aici.

Bit Data Recovery ofera servicii de recuperare date pentru Constanta, de pe urmatoarele medii de stocare:

  • HDD-uri cu interfata SATA, ZIF, ATA cu dimensiuni de 1.8"si 2.5" pentru laptop si 3.5" pentru desktop, indiferent de producator
  • carduri SD, MMC, XD etc, indiferent de producator
  • stick-uri USB de 1 GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16Gb, 32GB etc, indiferent de producator
  • CD, DVD, DVD-RW, CD-RW indiferent de producator
  • matrici RAID:0,1,4,5,6,10 sau 50
  • tablete, smartphonuri indiferent de producator

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare. luati legatura cu un consulatnt Bit Data Recovery la numerul de telefon: 0725.557.787. Pentru mai multe detalii privind oferta transport gratuit Constanta va rugam sa accesati pagina expediere.


BIT Data Recovery on Facebook
  • ARTICOLE DE PRESA

  • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


  • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Recuperarea datelor p voate fi un proces foarte anevoios, destul de scump si care necesita timp indelungat in situatiile in care defectul ... citeste mai mult Sagetica RecuperariCopyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.