Recuperam date pentru Cluj

Servicii de recuperare de date pentru Cluj

BIT DATA RECOVERY ofera servicii de recuperare date pentru persoanele juridice si fizice din CLUJ, asiguram TRANSPORT GRATUIT catre service-ul nostru si DIAGNOSTIC GRATUIT.

BIT Data Recovery dispune de cel mai specilizat laborator de recuperare a datelor din ROMANIA. Avem solutii pentru pentru toate tipurile de harduri, stickuri sau carduri.

Trei pasi simpli, iar hard disk-ul, stick-ul sau card-ul ajunge in service-ul nostru. Pentru mai multe detalii accesati pagina expediere sau contactati un reprezentant Bit Data Recovery apeland: 0725.557.787.

Recuperare date CLUJ

De la HDD, stick, card, CD/DVD si pana la RAID,NAS, Ipod, Smartphone, toate aceste medii de stocare pot suferi pierderi de date, care de cele mai multe ori sunt devastatoare atat pentru firme cat si pentru persoane in general. Atat echipamentele cat si tehnicienii bine pregatiti de care dispunem, fac ca procesul de recuperare a datelor sa se desfasoare intr-un mediu sigur.

Recuperare datelor pentru orice HDD cu defect mecanic se face in CLEAN ROOM CLASS 100, acesta fiind singurul mediu adecvat pentru operatiuni de acest gen.

Situatii care duc la pierderea datelor:

 • hdd-ul a fost formatat, iar datele au fost pierdute
 • datele de pe hard au fost sterse
 • hard diskul a suferit un soc fizic (a fost lovit, scapat, trantit)
 • hard diskul extern a avut un contact direct cu apa, foc,suc, cafea etc
 • hard diskul nu mai este vazut in BIOS, si nu mai poate fi accesat
 • sistemul de operare s-a corupt, iar hardul nu mai este vazut.
 • hdd-ul scoate zgomote ciudate
 • in urma unei scanari a hard disk-ului apar "bad sectoare"
 • in urma unei caderi de tensiune, hdd-ul nu mai poate fi accesat
 • apare ecran negru, iar datele nu mai pot fi accesate
 • cardul a fost scos din camera, fara ca aceasta sa fie oprita, iar in momentul in care cardul a fost introdus in card reader, nu a mai fost vazut.
 • stick-ul a fost scapat, trantit sau a suferit orice alt soc fizic
 • Cd-DV-ul a fost zgariat

DIAGNOSTIC: Defect Mecanic. Se mai pot recupera datele?

Service-ul Bit Data Recovery ocupa prima pozitie in acest domeniu din Romania. Experienta dobandita de-a lungul anilor si sutele de cazuri diagnosticate ca fiind mecanice si rezolvate prin recuperarea datelor atat total cat si partial, sunt de partea noastra. De asemenea service-ul nostru detine echipamente care permit tehnicienilor recuperarea datelor intr-un mediu sigur: CLEAN ROOM CLASS 100.

Pentru mai multe detalii puteti contacta echipa BIt Data Recovery.

Service Bit data Recovery

Este foarte important sa evaluam situatia si sa incearcam sa determinam cat de importante sunt datele. In cazul in care acestea sunt cruciale nu incercati sa folositi softuri de recuperare date. Amintiti-va: utilizarea software-ului poate provoca pierderi de date suplimentare. Folosind un serviciu profesionist de recuperare de date va maximiza sansele de reusita.

Bit Data Recovery ofera solutii de recuperare date indiferent de situatie, mediu de stocare sau producator. Daca sunteti din CLUJ ne puteti expedia GRATUIT hardul in service prin curier, pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA!


BIT Data Recovery on Facebook
 • ARTICOLE DE PRESA

 • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


 • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca esti din CLUJ-NAPOCA si ai un hard care nu mai functioneaza sau pe care nu il mai poti accesa, este recomandat sa te dresezi unui centru specializat de recuperare a datelor.

Asiguram transport gratuit catre service-ul BIT Data Recovery si diagnosticare gratuita in 24 de ore din momentul in care primim hardul in service. Transportul gratuit catre service-ul nostru este valabil doar pentru pentru persoanele fizice si juridice din CLUJ.Copyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.