Recuperam date pentru judetul Brasov

Servicii de recuperare de date pentru BRASOV

Probleme cu hard disk-ul, stick-ul sau cardul? Va asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA. Serviciul de Recuperare Date Brasov este oferit de Bit Data Recovery, firma specializata mai ales pe partea de defecte mecanice.

Daca sunteti din BRASOV, Ne puteti expedia hard disk-ul GRATUIT. Afla cum poti beneficia de TRANSPORT GRATUIT accesand pagina expediere.

Recuperare date BRASOV

Bit Data Recovery detine cele mai noi si performante tehnologii si echipamente care permit recuperarea datelor chiar si de pe hdd-uri care au suferit socuri fizice, lovituri. CLEAN ROOM CLASS 100, unul dintre echipamentele detinute de firma noastra, permite desfacerea hdd-uli intr-un mediu sigur, lipsit de impuritati si praf. Astfel sansele de recuperare crescand considerabil.

Din pacate exista si cazuri nerecuperabile. Bit Data Recovery ofera sanse reale si corecte clientilor cale aleg serviciul nostru. Clientii nostri beneficiaza de sistemul NO DATA , NO CHARGE!( FARA DATE, FARA TAXA)

DIAGNOSTICAREA este GRATUITA indiferent de mediul de stocare trimis: hard disck, stick, card etc.

Sfaturi utile date de specialisti:

Recuperare de date hdd defect
  • daca hard diskul face sunete ciudate, este indicat sa-l opriti imediat si sa nu-l mai folositi pana cand acesta nu este vazut de un specialist
  • nu incercati sa desfaceti hardul, nici d-voastra si nici cunostintele care pretind ca stiu, veti reduce drastic sansele de recuperarea a fisierelor, pozelor sau documentelor.
  • daca ati sters din gresala pozele de pe card, direct din camera foto, nu mai folositi camera. Scoateti cardul si nu mai scrieti si alte date pe card.
Suprascrierea altor date peste datele care au fost sterse duce la pierderea ireversibila a datelor.
  • daca laptop-ul a avut contact cu lichid: apa, cafea, suc, iar hdd-ul nu mai este vazut, este indicat sa va prezentati la un centru de specialitate. "Uscarea" acestuia pe calorifer sau cu feonul NU ESTE o solutie.

Diagnosticare si Transport Gratuit

Bit Data Recovery - Recuperare date Brasov, ofera diagnostic si transport GRATUIT atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice din Brasov. Pentru mai multe informatii privind transport gratuit hdd brasov accesati pagina expediere.

De asemenea ne puteti contacta pe numarul: 0725.557.787. Consultantii Bit Data Recovery vor raspunde intrebarilor adresate si va vor oferi toate informatiile necesare.


BIT Data Recovery on Facebook
  • ARTICOLE DE PRESA

  • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


  • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Recuperarea datelor poate fi un proces foarte anevoios, destul de scump si care necesita timp indelungat in situatiile in care defectul ... citeste mai mult Sagetica Recuperari


  • Expediere Gratuita

Ne puteti expedia gratuit hard disk-ul, stick-ul sau card-ul. Afla cum ... citeste mai mult Sagetica RecuperariCopyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.