Recuperam date pentru Craiova

Servicii de recuperare de date pentru Bacau

Noi intelegem valoarea datelor si importanta recuperarii acestora intr-un mod profesional, cu echipamente speciale si cu un personal calificat care sa nu faca greseli ce pot fi ireversibile. Acestea pot duce in final la imposibilitatea recuperarii datelor. Cu BIT DATA RECOVERY pierderea de date e doar temporara iar asta dovedim in fiecare zi, atunci cand clientii primesc datele inapoi. Misiunea noastra este de a oferii servicii profesionale de recuperare a datelor de pe orice mediu de stocare defect in cel mai mare laborator de profil din tara.

Oferim recuperare de date tuturor persoanelor din orasul sau judetul Bacau beneficiind de o DIAGNOSTICARE GRATUITA. Aceasta diagnosticare a hardului sau a mediului de stocare defect se efectueaza in laboratorul nostru cu sediul in Bucuresti. Ne puteti trimite simpu si rapid hardul prin curier. Serviciile de recuperare date Bacau functioneaza inca din momentul in care noi am lansat pe piata. Pana in prezent am recuperat numeroase cazuri primite din Bacau atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice. Daca sunteti din Bacau si daca ati pierdut date importante noi va putem ajuta, apelati unul dintre consultantii nostri la numarul de telefon 0725.557.787

Recuperare date Bacau

Consultantii nostri sunt disponibili sa va raspunda la intrebari de luni pana vineri, incepand cu ora 9 pana la ora 18.

Suntem in masura sa va recuperam orice tip de fisier de la baze de date complexe pana la simple doc-uri sau poze. Recuperam date de pe urmatoarele dispozitive deteriorate:

 • Hard disk intern sau extern;
 • Ssd;
 • Raid;
 • Memory stick USB
 • Memory card

Atunci cand alegeti o firma de recuperare date informati-va despre:

 • Brand - Firma trebuie sa fie specializata in recuperari de date. Exista multe firme de IT pe piata care in lista lor de servicii ofera si  servicii de recuperare de date. Trebuie stiut ca acestea fac multe  greseli care uneori pot fi fatale asupra datelor ce urmeaza a fi recuperate;
 • Vechime  - De cand este infiintata firma si ce experienta are in domeniului recuperarilor de date;
 • Personal – este foare important tehnicienii din service, ce experienta si calificari poseda;
 • Dotari – un laborator profesional trebuie sa fie dotat cu echipamente adecvate profilului de recuperare date;
 • Portofoliu – Ce nume se afla in portofoliu de clienti;
 • Testimoniale – ce scriu clientii.

Servicii de Recuperare Date Bacau

BIT DATA RECOVERY este lider pe piata recuperarii datelor din Romania, oferind servicii tuturor clientilor din tara. BIT DATA RECOVERY implineste toate standardele de calitate incluzand  toate criteriile mentionate mai sus astfel incat dv sa puteti lua decizia potrivita.

Daca nu va mai puteti accesa informatiil de pe  hard disk,  stick sau card, si sunteti din BACAU, aflati cum puteti trmite hardul in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA. Pentru mai multe detalii puteti apela unul dintre consultantii nostri la numarul de telefon 0725.557.787 sau  pagina noastra contact.


BIT Data Recovery on Facebook
 • ARTICOLE DE PRESA

 • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


 • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca esti din Craiova si ai un hard disk care nu mai functioneaza corespunzator, iar datele, pozele nu le mai poti accesa si nu vrei sa risti pierderea lor, atunci este indicat sa te adresezi unui centru de specialitate in recuperarea datelor. Bit Data Recovery te poate ajuta.

DIAGNOSTICAREA este GRATUITA indiferent daca esti persoana fizica sau firma.


 • SERVICII IN REGIM DE URGENTA

Daca datele sunt cruciale, iar timpul nu este de partea ta poti alege varianta in regim de urgenta. Oferim DIAGNOSTICARE in regim de urgenta si RECUPERARE DATE in regim de urgenta...


Copyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.