Recuperam date Arad

Servicii recuperare de date ARAD

Alegerea unei firme pentru recuperarea datelor pierdute este foarte importanta, deoarece aceasta efectueaza prima incercare de recuperare a datelor. Din cauza unor operatiuni efectuate gresit de o firme care nu are experienta si echipamente necesare datele d-voastra pot deveni irecuperabile. Bit Data Recovery se bazeaza pe experienta dobandita in decursul anilor, cunostinele acumulate si echipamentele de care dispune pentru a va oferii solutii profesionale de recuperare a datelor.

Pentru a evita pierderea permanenta a datelor apelati la serviciile de recuperare date a unui service profesional. Bit Data Recovery ofera DIAGNOSTICARE GRATUITA dispozitivelor de stocare cu diferite defecte, pentru persoanele juridice sau fizice din Arad.

Recuperare date Arad

Hard disk-ul este un mediu de stocare sensibil si vulnerabil la diferite socuri. Acesta poate suferii trei tipuri de defecte: logic, electric / firmware sau mecanic. In urma diagnosticarii facute in laboratorul nostru, veti afla tipul problemei cu care va confruntati, costul si durata procesului de recuperare. Bit Data Recovery ofera posibilitatea de a alege intre procesul de recuperare in timp standard sau in regim de urgente. Grila de preturi o puteti vizualiza aici.

Daca sunteti din Arad si intampinati probleme in accesarea datelor ne puteti contacta. Va oferim Diagnosticare Gratuita.

Date pierdute? Urmatorii pasi sunt critici!

Pentru a evita pierderea permanenta a datelor tineti cont de urmatoarele sfaturi:

 • Daca unitatea dvs. pc sau laptopul scoate sunete anormale , inchideti computerul imediat. Zgarierea severa a platanelor poate duce la pierderea completa a datelor.
 • Daca datele dvs. sunt critice, asigurati-va ca alegeti o firma de recuperare specializata, care poate recupera datele in mod corespunzator de pe hard disk-uri cu defecte fizice. Chiar si cele mai simple tentative de recuperare a datelor de pe un hard disk cu defect fizic pot face datele irecuperabille.
Recuperare date hard disk defect
 • Manevrati cu grija hard disk-ul extern, aceasta este extrem de sensibil la socurile fizice, indiferent de intensitate acestuia.

Daca ati pierdut date importante, serviciul de recuperare date oferit de Bit Data Recovery este cea mai buna si ce mai sigura optiune. Va asteptam in service pentru diagnosticare gratuita.

De ce Bit Data Recovery :

Daca sunteti pe aceasta pagina, sunt sanse mari sa fi pierdut date importante, pe care le vreti inapoi. Recuperarea de date este un proces delicat si complex, iar compania care o alegeti sa faca acest lucru joaca un rol foarte important. Aceasta are un impact foarte mare asupra rezultatului final. La prima vedere, cele mai multe firme care ofera servicii de recuperare date par sa ofere acelasi nivel de servicii si de securitate. Desi multi pretind ca au toate capacitatile necesare pentru a oferi un serviciu profesional de recuperare date, la o examinare mai atenta, majoritatea nu se incadreaza.

Bit Data Recovery ofera:

 • Diagnosticare Gratuita in conditii de siguranta
 • Echipamente esentiale care ofera conditiile de siguranta: CLEAN ROOM CLASS 100
 • Tehnicieni cu experienta in rezolvarea a sute de cazuri, indiferent de natura defectului
 • Respectarea termenelor de recuperare comunicate dupa diagnosticare
 • In cazul in care datele nu pot fi recuperate nu exista costuri
 • Confidentialitatea datelor

Diagnosticare gratuita si servicii de recuperare date pentru ARAD:

 • hard disck care a fost scapat sau lovit, hard disk de pe care s-a formatat partitia necorespunzatoare, hard disk de pe care au fost sterse pozele accidental...
 • stick care a fost formatat, stick care nu mai este vazut de pc, stick de pe care datele nu mai pot fi accesate...
 • card de pe care pozele eu fost sterse, card formatat din aparatul de fotografiat,...
 • RAID corupt, NAS inaccesibil
 • SSD care nu mai este vazut de pc sau laptop, date sterse de pe SSD

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Echipa Bit Data Recovery va sta la dispozitie pentru a va oferii toate informatiile dorite. Contactati-ne


BIT Data Recovery on Facebook
 • ARTICOLE DE PRESA

 • PORTOFOLIU CLIENTI


parteneri bit data recovery

Deveniti unul din partenerii nostri!


 • DIAGNOSTICARE GRATUITA

Oferim diagnosticare gratuita indiferent de producatorul mediului de stocare. In urma diagnosticarii veti afla toate informatiile necesare: tipul defectului, costul operatiunii de recuperare ... citeste mai mult Sagetica Recuperari

 • Cum trimit hdd-ul in service

Ne puteti trimite hdd-ul de oriunde va aflati. Pe pagina de contact veti gasi toate informatiile necesare privind modalitatile de trimitere, adresa exacta Bit Data Recovery precum si un formular de expediere (persoana juridica / fizica)...citeste mai mult Sagetica Recuperari

 • TESTIMONIALE RECUPERARI

SSIF VOLTINVEST SA CRAIOVA - TANCIU ADRIAN
Va multumim pentru profesionalism , promptitudine si eficienta. Sincer numai credeam ca mai puteti recupera ceva de pe un HDD ars, pentru ca am mai apelat si la alta firma, care.. citeste mai mult Sagetica RecuperariCopyright © 2010 recuperaridate.ro. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site, inclusiv dreptul de autor asupra textelor, apartine recuperaridate.ro si este protejat prin Lege. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, partial sau integral, in nici o forma. Incalcarea acestor reguli atrage dupa sine urmarirea in instanta.